ADDA biografie, zodie, vârstă, înălţime, iubit. De la Asia Express la Te cunosc de undeva.

Vezi care este biografia ADDA (Ada  Alexandra Moldovan) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are ADDA (Zodia Peşti). Cele mai frumoase poze ale artistei ADDA le gasiti pe pagina ei de Instagram @addabaladda

Conform wiki-ului biografic ADDA (pe numele real Ada Alexandra Moldovan) s-a născut pe data de 3 martie 1992 la Târgu Mureş.

ADDA este căsătorită cu Cătălin Rizea. Dintr-o colaborare profesională, totul s-a transformat într-o poveste de iubire.

Cătălin Ionuț Rizea a devenit treptat managerul și impresarul Addei, iar colaborarea lor profesională îi face să petreacă foarte mult timp împreună.

În urmă cu trei ani, Cătălin Rizea şi ADDA au devenit și părinții unui băiețel frumos.

adda wiki zodie inaltime varsta


Între ADDA si soţul său există o mare iubire. Iată ce declara artista nu cu mult timp în urmă: "Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult și simțim că suntem suflete-pereche..."

După multe ore de studio si lecții de canto ADDA a câștigat, in anul 2010, locul 2 la concursul de compozitie Battle Of Songs unde a participat împreuna cu producătorul si compozitorul Daniel Antonescu ( N-Tone).

Piesa ''Minți murdare'' a fost scânteia care i-a produs artistei ADDA startul muzical si a adus-o in studioul lui Marius Moga printr-o întâmplare ca în filmele americane.

Producatorul şi actrita principala a filmului Loverboy erau intr-un magazin de pantofi iar vanzatoarele ascultau piesa ''Minți murdare''.

Se potrivea perfect cu povestea filmului asa ca, in scurt timp, Adda a parasit orasul in care a copilărit si s-a mutat in București pentru a-si urma visele artistice.

Adda s-a remarcat pe scena muzicală din România cu piese precum „Loverboy“, „Îţi arăt că pot“ şi „Nu plângă, Ana“, melodii care au devenit hituri în scurt timp. 

Adda îşi compune singură versurile, are propria casă de producţie şi realizează în fiecare săptămână episoade dedicate „Stărilor Addei“, o serie de mini-piese cu videoclipuri.

ADDA spune că nu vrea să facă muzică de sezon nu neapărat că este tristă, melancolică. Vrea să facă piese care să se asculte şi peste zece ani, dar ar fi frumoasă şi o piesă de vară, una veselă.

ADDA a intrat la două facultăți în Bucureşti şi a renunțat la amândouă, pentru că s-a gândit că nu trebuie să-şi bat joc de ce i-a dat Dumnezeu.

adda poze rare cu iubitul sau


Spune ca degeaba se duce în mai multe direcţii, când trebuie să meargă într-una singură şi să o facă cel mai bine.

ADDA a fost primul artist din România care a facut un proiect cu Live Streaming. Proiectul, denumit “O piesă în 12 ore”, a implicat un Live Stream de 12 ore pe rețelele de socializare, timp în care a compus în fața oamenilor o piesă care s-a și lansat la finalul zilei.