Treceți la conținutul principal

ALICE CAVALERU biografie, vârstă, zodie, înălțime, soț, copii

Află care este biografia Alice Cavaleru (data nașterii 10 iulie 1991) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Alice Cavaleru (zodia Rac). Cele mai frumoase poze cu Alice Cavaleru le gasiti pe pagina ei de Instagram @alice.cavaleru

Alice Cavaleru împlinește anul acesta vârsta de 29 de ani, este absolventă de Design vestimentar, deținătoarea unui magazin de haine pentru copii, star pe Instagram și mama Zorei

Alice Cavaleru a absolvit Facultatea de Design, secțiunea Modă din cadru Universității Naționale de Artă din București și se ocup de magazinul online cu echipamente pentru tăvăleală - Piuapiua.ro

Alice Cavaleru încercă să fiu conștientă de felul în care o crește pe Zora, de cum îl iubește pe Vladimir, de mâncarea pe care o mănâncă, hainele pe care le poarte, cărțile pe care le citește și chiar deșeurile pe care le las în urma ei.

alice cavaleru biografia varsta data nasterii iubit

Înainte de a forma un cuplu cu Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru a fost căsătorită cu Cocea Răzvan de care a divorțat în urmă cu câțiva ani. Alice Cavaleru și Cocea Răzvan au divorțat pe cale amiabilă, la notar.

Alice Cavaleru a pierdut “partajul” cu fostul soț. Cei doi s-au luptat pentru șapte apartamente, aflate într-un imobil de lux, pe care tânăra l-ar fi construit alături de Răzvan Cocea, potrivit spynews.ro

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia și-au unit destinele în vara anului 2018, pe 21 iulie, într-o ceremonie minunată, ținută pe malul mării, la care au participat doar cele mai importante persoane din viața lor.

wiki alice cavaleru si iubitul vladimir draghia


Destul de simplă și minimalistă a fost și rochia de mireasă purtată de frumoasa Alice. Ca să se potrivească cu nunta pe plajă, Alice a purtat o rochie albă plisată, dintr-un material fin, cu accesorii în brâu și la piept. Cu toate că a ales să fie lungă, aceasta nu a avut o trenă voluminoasă, o decizie perfectă pentru nisipul care s-ar fi putut prinde în ea.

Alice Cavaleru iubește parfumurile tari, cu personalitate, dar în ultimul timp a simțit nevoia să miroasă delicat, floral așa că s-a îndrăgosti de parfumul Gucci Bloom.

Alice Cavaleru crede în eleganța simplă, curată, pe care o alege întodeauna ca stil personal și pe care o include și o promovează în sfaturile ei de frumusețe de pe contul Instagram.
MAI POTI CITI
answear.ro