Biografia CLARA ALVARADO aka OSTATICA din CASA DE PAPEL vârstă, zodie, iubit

Vezi care este biografia CLARA ALVARADO și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are CLARA ALVARADO din Casa de Papel. Cele mai frumoase poze cu CLARA ALVARADO le gasiti pe pagina ei de Instagram @claraalvarado_

WIKI: Pe numele din buletin CLARA ALVARADO BERMUDE cunoscuta de public cu numele de CLARA ALVARADO frumoasa  originara din SPANIA  a cunoscut intr-o perioda relativ scurta faima. Sa vedem care este povestea ei de viata pasiunile din ce famile face parte daca are frati si surori.

CLARA ALVRADO s-a născut la 2 iulie 1990 in zodia RACULUI in orasul NAVALMORAL DE LA MATA, CACEROS. Are o sora pe nume PAULA.

Din primii ani de scoala CLARA joaca teatru  apoi urmeaza studii muzicale la SCOALA DE MUZICA din orasul ei natal.

CLARA ALVARADO biografie inaltime varsta

Urmeaza mutarea la MADRID unde CLARA se inscrie la cursurile SCOLII DE ASISTENTE SI INFIRMIERE. In al treilea an de studiu primeste primele oferte apare in reclame. Si primul rol intr-un scurt metraj.

Un prieten de-al unei colege studia actoria si dupa primele oferte CLARA simte imboldul de a studia actoria. In scoala a fost si membra  acorului CUM LUBIO MEMBRA DE PLASENCIA.

Nici sportul  nu i-a fost strain a practicat atletismul si gimnastica ritmica. Si asta sevede  CLARA are o silueta de invidiat.

Ii face placere sa posteze fotografii pentru fanii ei  si tine legatura cu acestia.

In timpul cursurilor  de sistente  CLARA avea un program incarcat dar nu s-a lasat.

Lucra  in spital facea cursuri apoi urmau orele la facultate si seara studia  facea cursuri de actorie. Parintii au incurajat-o sa isi urmeze visele dar sa nu uite si de meseria  de asistenta.

CLARA ALVARADO este un ARTIST COMPLET. Actrita de teatru, film, seriale, canta si a jucat si in cateva music hall. In 2016 este implicata cu alti colegi actori in proiectul "EL VIAGE DE HERCULES".

O colaborare soldatata cu apapritia unui album muzical. In 2017 cariera de actrita oarca explodeaza iar oferata de a juca in serialul cu succes rasunator "LA CADA DDE PAPEL o aduce pe CLARA in atentia publicului de pretutindeni.

Nu se poate sa nu o fi remarcat pe OSTATICA tinuta de BERLIN. Era chiar  CLARA ALVARADO. Satena cu ochii albastri  devenea faimoasa.

De la inceputurile carierei CLARA ALVARADO a adunat o avere frumusica. Asta ii permite traiul intr-o casa de lux, masini scumpe si tot ce isi doreste.

Daca o întrebi ce persoanaje si-ar fi dorit sa jaoce raspunsul  ei te va uimi.

Ar vrea sa fi jucat  personaje diverse toate unite de dorinta de a ajuta  de prietenie de iubire. " BELLA", HERMIONE GRANGER din HARRY POTTER.

O admira pe NATALIE PORTMAN. Dar cel mai mult i-ar fi placut sa joace in "MY FAIR LADY".

In perioada 2014-2018 CLARA ALVARADO a jucat teatru. perioada  crunta de oandemie a determinat-o pe CLARA ALVARADO sa aiba curajul dea practica meseria de asistenta  meserie pe care nu isi imagina ca  o va practica curand.

Cu multe emotii  CLARA ALVARADO s-a angajat intr-un spital din MADRID situatia era drmatica si frumoasa nu putea sa rabde sa stea acasa cand era atat de mare  nevoie de personal.

Despre viata ei sentimentala nu prea vorbeste. "MILENIALA" CLARA ALVARADO va implini in curand 30 de ani.

Ambitioasa, frumoasa, energica suntem siguri ca vom mai auzi de spanioloaica CLARA ALVARADO.

FILMOGRAFIE CLARA ALVARADO

SERIALE

2011 Cuéntame cómo pasó
2012 La que se avecina
2017 La casa de papel
2017 Acacias 38
2017-2018 Dorien
2018 Yo quisiera
2019 Bajo la red
2020 Madres

FILME

2017 Selfie
2017 Smoking Club 129 Normas
2017 La llamada
2018 Sanfelices8​
kitunghii.ro