Biografia ELETTRA LAMBORGHINI și DJ AFROJACK nunta reginei TWERK-ului care are o avere impresionantă

Se anunta o nunta spectaculoasa in ITALIA. Mirii sunt producatorul si DJ-ul AFROJACK aka NICK VAN DE WALL olandezul de succes 32 de ani si domnita ELETTRA LAMBORGHINI.

Potrivit biografiei ELETTRA MIURA LAMBORGHINI s-a nascut intr-o familie italiana influenta. Bunicul ELETTREI este FERRUCCIO LAMBORGHINI fondatorul si producatorul brandului de lux de masini sport  LAMBORGHINI.

Parintii ELETTREI sunt LUISA si  TONINO LAMBORGHINI. ELETTRA MIURA LAMBORGHINI are o poveste de viata frumoasa.

WIKI: ELETTRA s-a nascut in ZODIA TAURULUI la 17 mai 1994 in BOLGNA EMILIA ROMANA. ITALIA.

Si-a urmat pasiunea pentru muzica dans si actorie. La vârsta de 26 de ani ELETTRA LAMBORGHINI se poate considera implinita. Are succes in cariera si si-a gasit jumatatea.

elettra lamborghini avere si nunta

ELETTRA LAMBORGHINI este cantareata, model, personalitate de televiziune. antreprenor  si influencer. Gratie calitatilor sale fizice de dansatoare ELETTRA LAMBORGHINI  a fost numita  REGINA TWERK-ului.

ELETTRA a atras atentia publicului dupa ce a aparut in mai multe reality -show-uri de televiziune de succes din ITALIA si nu doar dar si peste hotare.

Prima melodie de debut PEM-PEM  in 2018 a fost urmarita de 4, 5 milioane de urmaritori. In vara lui 2019 are loc lansarea albumului de debut TWEKING QUEEN de unde vine si porecla sa.

ELETTRA s-a numarat printre juratii celui de-al saselea sezon al show-ului THE VOICE OF ITALY iar in sezonul al saptelea urma sa fie antrenor.

ELETTRA  LAMBORGHINI a participat si la SAN REMO 2020 cu melodia "MUSICA". A aparut in showurile tv: " GRAND HERMANO VIP", " SUPER SHORE" la MTV MUSIC" si "GEORDIE  SHORE".

Prima ei melodie "PEM PEM" s-a  situat pe locul 6 in ITALIAN CHART. Sa vedem cum arata  activitatea ei artistică.

MUZICA
2020- HOLA KITTY feat BIZZY& LASAS
2019-MUSICA E IL RESTO  SCOMPARE- FESTIVAL SAN REMO
2019- FAFARE feat GUE PEQUENO
2019- TWERKING QUEEN
2018- PEM -PEM
2018- MALA
2018- TOCAME feat PITBULL

TELEVIZIUNE
2019- TWERKING QUEEN
2019- THE VOICE OF ITALY
2018- EX ON THE BEACH ITALIA
2018- ACCAPULCO SHORE
2017- GEORDY SHORE
2017- BIG BROTHER BRAZILIA
2017- GRAND HERMANO VIP
2017- RICANZA
2016- SUPER SHORE

elettra lamborghini foto instagram

ELETTRA LAMBORGHINI este si femeie de afaceri, este  designer  de haine. COLECTIA  care ii poarta numele SS 20  este o colectie de hanorace si  haine sport chic.

ELETTRA e mandra de formele ei nu e tocmai o silfida. Se imbraca elegant fie ca  e vorba de haine de seara sau haine sport. Iubeste pisicile si  are cateva tatuaje pe cate le-a aratat fanilor intr-unul dintre videoclipuri.

ELETTRA  si alesul  ei DJ-ul AFROJACK s-au logodit in ziua de CRACIUN a anului 2019. In acesta vara aveau programata nunta.

Cum pandemia a dat peste cap  evenimentele si nuntile ELETTRA si AFROJACK vor mai astepta pana la marele eveniment.

ELETTRA  a fost invitata sa cante la un meci din NBA si a fost bine primita de americani. Iubeste calatoriile  are multa energie si este fericita alaturi de logodnicul sau.

ELETTRA si DJ-ul AFROJACK asteapta doar momentul potrivit pentru a ajunge la altar. Nunta lor va fi una spectaculoasa cu multi invitati cantreti, artisti  si  oameni de afaceri.

Le uram mirilor ARTISTI "CASA DE PIATRA"!