BIOGRAFIA Ligia Dolha. Wiki Ligi de la Puterea Dragostei la Instagram.

Conform biografiei Ligia Dolha are varsta de 27 ani, locuieste in orasul Cluj-Napoca, si ca profesie este make-up artist.

LIGI spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește, un wiki care merita apreciat.

Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul. “Inalt, inteligent și frumos”, asa ar trebui sa fie, in linii mari, cel care ii va cuceri inima Ligiei Dolha.

Ce nu accepta Ligia este sa fie inselata, ceea ce sigur este mai mult decat normal.

Intrebata de ce ales sa vina la "Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show  si si-a dorit sa participe.

ligia dolha biografie varsta inaltime iubit

LIGI declara ca adora foarte mult experimentul numit PUTEREA DRAGOSTEI si ideea si a vrut sa faca parte din experiment si poate, cine stie,  sa isi gasesc jumatatea!

LIGI isi doreste ca alesul inimii sale sa fie inalt, inteligent, romantic si ea sa fie mereu in centrul atentiei lui!

Comparata cu Bianca Drăguşanu, Ligia Dolha nu a considerat că remarca respectivă a fost un compliment

Ligi a declarat ca ei nu îi place de Bianca Dragusanu şi nu i se pare că semăna cu ea.

Spune ca ele amândouă sunt blonde şi au extensii, dar în rest nu vede asemănarea.

Pentru Ligi Bianca Dragusanu NU este un model şi nici nu vrea să fiu comparată cu ea.

"Eu sunt eu şi atât", a spus Ligia Dolha.

In ultimele trei luni si jumatate, perioada martie – iunie 2019, postul de televiziune Kanal D a fost lider de audienta, devansand statiile concurente, cu emisiunea “Puterea Dragostei”, atat pe targetul Comercial, cat si National.

Prima parte a show-ului matromonial, difuzata in intervalul orar 11:00 – 12:00, in perioada mai sus mentionata, a plasat Kanal D lider de piata, pe targetul Comercial, cu 1,7% rating si 16,4% cota de piata.

Si la nivelul populatiei din intreaga tara, in intervalul orar 11:00 – 12:00, Kanal D a fost lider de piata cu emisiunea Puterea Dragostei, cu 2,5% rating si 16,0% cota de piata.