Biografie ARMIN NICOARĂ vârsta, înălțime, iubită, zodie, diabet

Vezi care este biografia ARMIN NICOARĂ și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are ARMIN NICOARĂ și cine sunt părinții conform bibliografiei. Wiki cele mai interesante poze cu ARMIN NICOARĂ le gasiti pe pagina lui de Facebook www.facebook.com/arminnicoaraoficial

La prima vedere nu am putea afirma că Armin Nicoară a ajuns la vârsta majoratului. Micuț, slăbuț și elegant, talentatul saxofonist îți dă impresia cu adevarat a unui ”adolescent” inocent.

Armin Nicoară are vârsta de 24 de ani. Informație greu de găsit pe rețelele de socializare sau oriunde au apărut articole despre biografia lui Armin Nicoară.

În anul 2013, atunci când Armin Nicoară a împlinit vârsta de 18 ani, i-a fost organizat un majorat fastuos, pe cinste.

armin nicoara bibliografie poze rare bolnav de diabet


Nicolae Guță, Puiu Codreanu, Lena Miclaus, dar și mulți alți artiști la modă au cântat pentru el, fără să se gândească la faptul că peste câțiva ani vor cânta împreună la diferite evenimente.

Datorită muzicii a cunoscut-o Armin și pe Claudia Puican, actuala lui iubită.

Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, declara într-un interviu Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară.

Talentul muzical, Armin Nicoară îl moștenește de la tatăl tău, cunoscutul Petrică Nicoară. Armin mai are un frate, Armando Nicoară, care e tot odată și impresarul lui.

Armin Nicoară a fost diagnosticat cu diabet la 15 ani, iar timp de doi ani a refuzat injecțiile cu insulină. Primele simptome care au trădat diabetul de care suferea a fost setea extremă, iar mama a bănuit că ceva este în neregulă cu fiul ei și l-a dus la un specialist.

armin nicoara biografie wiki varsta


Ca si planuri de viitor Armin Nicoară vrea să scoată cât mai multe piese alături de soliștii lui, Fane Bănățeanu, Claudia Puican, Petrică Brundeanu și Ramona Calean.

Și nu în ultimul rând, își dorește din tot sufletul să mai facă un colaj alături Vlăduța Lupău, care a jucat un rol foarte important în viața lui!!!

Dovadă ca Armin Nicoară se bucură de un mare interes îl stau și numeroasele topicuri de pe forumuri si grupurile de Facebook legate de: Armin Nicoară si Claudia Puican, Armin Nicoară youtube, Armin Nicoară iubita, Armin Nicoară anul nasterii, Armin Nicoară bolnav de diabet, Armin Nicoară boala si Armin Nicoară botez etc.