Câştigatori Concurs PRINGLES România 2020. Caştigă pe pringlesplay.ro TV Sony Bravia

Conform regulamentului concursul Pringles România “Da startul distracției cu Pringles!” se desfășoară in perioada 01.05.2020 – 30.06.2020 online pe site-ul campaniei promoționale pringlesplay.ro

Anunțarea câștigătorilor concursului “Da startul distracției cu Pringles!” 2020 se va realiza prin publicarea acestora pe www.pringlesplay.ro intr-o sectiune special dedicata acestei Campanii in termen de aproximativ 30 de zile lucrătoare de la data validarii acestora.

Premiile săptămânale si finale vor fi expediate câștigătorilor concursului “Da startul distracției cu Pringles!”  la adresele indicate de către aceștia in procesul de validare, o singura data, prin curier privat/posta, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai târziu de 60 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe www.pringlesplay.ro.

castigatori concurs pringles romania 2020

Premiile zilnice vor fi expediate câștigătorilor, in format electronic, la adresele de email indicate de catre acestia in procesul de validare, ulterior încheierii procesului de validare a câștigătorilor, dar nu mai tarziu de 60 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe www.pringlesplay.ro

Premiile concursului Pringles România 2020 constau în:

a) Voucher emag in valoare de 100 lei – voucher-ul poate fi utilizat la achizitii pe www.emag.ro; pentru utilizarea voucherului trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

- clientul trebuie sa fie logat pe emag.ro

- se va adauga produsul / produsele in cosul de cumparaturi

- click pe optiunea Aplica un card cadou;
in spatiul destinat voucherului, se va insera seria primita.

Voucherele sunt cumulative. Nu pot fi aplicate pe categoriile RCA si Supermarket. Suma nu poate fi reportata.

Daca suma nu a fost folosita in intregime, nu va exista o diferenta disponibila pentru refolosire. Valabilitatea voucherelor este de 12 luni.

b) PRINGLES PLAY PACK (pachet cu 1 TV Sony Bravia + 1 PlayStation 4 + 3 jocuri PS Hits+ 1 PlayStation®VR Mega Pack 2)

Premiul include:

1 Televizor Smart LED Sony BRAVIA, 138.8 cm, 55XG7077, 4K Ultra HD

1 PlayStation VR Mega Pack 2 + Camera PS V2 + 5 jocuri

1 Consola SONY PlayStation 4 Slim (PS4 Slim) 1TB, Jet Black + 3 jocuri God of War, Horizon Zero Dawn Complete Edition, The Last of Us Remastered

Premiile finale constand in PRINGLES PLAY PACK se vor acorda prin tragere la sorti efectuata la finalul campaniei, din toate inscrierile valide inregistrate in campanie.

Mecanismul de participare la concursul “Da startul distracției cu Pringles!” 2020

Participantul trebuie sa achizitioneze minimum doua Produse Pringles 165 gr in perioada Campaniei 01.05.2020 – 30.06.2020 si sa poata face dovada de achizitie.

Participantul se va inscrie la Campanie exclusiv prin transmiterea unuia sau mai multor numere de bon fiscal online pe site-ul www.pringlesplay.ro
kitunghii.ro