Ce înseamnă când VISEZI o persoană cu care ești CERTAT

Tălmăcirea viselor de noapte. Interpretare ce înseamnă când visezi o persoana cu care ești certat. Ce înseamnă visele tale, în funcție de persoanele pe care le visezi.

Conform dicționarului de vise interpretate în tradiția persana veche se spune ca atunci cand visezi o persoană cu care ești certat(ă) inclusiv și în viata reala, acesta aduce cu sine numai bucurii, înseamna ca ești în plină glorie, ai capacitatea necesara cât sa ieși învingător in fata tuturor.

♦ Interpretare tălmăcire vis ceartă cu persoane din societatea bogată Acest lucru reprezintă dorința sau capacitatea înnăscută de a o duce bine în viaţă. Oricum, acest vis denotă nesiguranța pe sine şi este un mesaj pentru a face paşi înainte, spre progres.

♦ Interpretare vis ceartă cu o persoană de sex opus E posibil să fie vorba despre un conflict real între tine şi acea persoană. De cele mai multe ori poate fi vorba despre o situație tensionată chiar cu partenerul de viaţă.

talmacire vis ce inseamna cand visezi o persoana cu care esti certat

♦ Interpretare vis  ceartă cu cineva cunoscut Acest lucru are un înţeles pozitiv. Cearta în vis poate reprezenta o rezolvare a unui conflict în viaţa reală. Aceasta duce la relaţii frumoase cu cei din jur.

♦ Interpretare vis  ceartă pe baza alimentaţiei Semnifică lupta ta cu condiţia fizică şi încercarea de a te menţine sănătoasă.

♦ Interpretare vis ceartă cu o autoritate Dacă visezi că te cerţi cu poliţişti, aceştia pot fi reprezentaţi în viaţa reală de cei apropiaţi. Acest vis semnifică opoziţia dintre ideile tale şi ale lor şi o presiune datorată acestei nepotriviri de păreri.

♦ Interpretare vis ceartă cu o persoană necunoscută Aici este vorba de un val de schimbări ce se vor produce în viaţa ta. Persoana necunoscută simbolizează viitorul tău şi noi situaţii cărora trebuie să le faci faţă.

♦ Interpretare vis  reînceperea unei certe Asta înseamnă primirea unor veşti neplăcute, reluarea unei situaţii căreia în trecut nu i-ai făcut faţă cu brio.

Este recomandat să cauţi semnificaţia visului tău. Interpretarea acestuia te va ajuta să înţelegi mai bine lucrurile care ţi se întâmplă peste zi şi te vor ajuta să te cunoşti. 

De asemenea, un vis poate avea mai multe înţelesuri, important fiind ca tu să reuşeşti să-l contextualizezi.

Dacă, spre exemplu, eşti într-o dispoziție proastă e foarte posibil că în seara următoare să visezi că te cerţi cu cineva.