Treceți la conținutul principal

CLAUDIA PUICAN biografie, vârsta, înălțime, iubit

Vezi care este biografia CLAUDIA PUICAN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are CLAUDIA PUICAN și care este anul nașterii. Wiki cele mai interesante poze cu CLAUDIA PUICAN le gasiti pe pagina ei de Instagram @claudia.puican

Despre biografia Claudiei Puican, vărsta, data nașterii și înălțime nu se prea găsesc informații publice. E ca și cum artista ar dori să păstreze toate aceste informații SECRETE!

Sau poate Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, iubește discreția!

Și asta chiar dacă fani sunt foarte intersați de subiecte precum. Claudia Puican si Armin Nicoară facebook, Claudia Puican wiki, Claudia Puican album download, Claudia Puican biografie cati ani are etc.

bibliografie caludia puican iubita armin nicoara


Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară, celebru saxofonist, a fost operată de urgență. Iubita artistului a avut de îndurat o intervenție chirurgicală dificilă din cauza protezei de silicon de la sâni.

Operația a fost necesară din cauză că proteza de silicon care i-a fost implantată nu s-a poziționat așa cum ar fi trebuit, astfel că medicul estetician a decis că este cazul să intervină din nou.

Cuplul Claudia Puican și Armin Nicoară și-ar dori să facă nunta în Turcia.Tata (Petrică Nicoară) tot mă bate la cap să facem nunta în Antalya, cu turci, cu petrecere mai turcească. Vrea să fie ceva mai special, să fie distracția mai mare. Ne va fi greu să o facem într-un weekend, că avem foarte multe evenimente, dar o vom facem în timpul săptămânii”, a specificat Armin Nicoară.

poze rare claudia puican ce varsta are

Armin Nicoară a povestit cum a reușit să o cucerească pe frumoasa cântăreață Claudia Puican.

”I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia… Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună”, a mai spus Armin Nicoară despre Claudia Puican.
MAI POTI CITI
answear.ro