CREDITPRIME păreri recenzii condiții rambursare credit online până la 2000 lei

Părerile despre CREDITPRIME desprinse din recenziile clienților arată ca împrumutul CreditPrime IFN este un credit rapid online sigur și direct cu transfer pe cardul bancar dar și în contul curent, sau numerar în sucursalele BCR.

Împrumutul CreditPrime oferă posibilitatea aplicării online, direct de pe site, folosind calculatorul personal sau orice alt dispozitiv media conectat la Internet, precum smartphone-ul sau tableta.

Cum funcționează creditul online CreditPrime și care sunt condițiile de acordare

➤ Aplică pentru creditul IFN online pe direct pe creditprime.ro

Depune cererea de solicitare a liniei de credit. Este rapid și 100% online. Dacă nu te descurci, ne poți suna la *7788 (număr cu tarif normal), și te ajutăm să completezi pas cu pas formularul de credit online.

creditprime credit imediat rapid 2000 lei

➤  Confirmă condițiile pentru acordarea creditului rapid CreditPrime

Direct din contul personal creat automat la înregistrarea pe site, confirmi acceptarea condițiilor și ofertei de împrumut rapid.

➤  Primește banii împrumutați din contul tau creditprime.ro

Când vine vorba de credite rapide online, banii de la CreditPrime ajung la tine imediat. Trebuie doar să ne comunici ce sumă dorești să îți trimitem din total limită de credit aprobată.

Banii îi poți primi direct în contul tău bancar, pe card sau numerar în orice agenție BCR.

Modalități rambursare creditului online CREDITPRIME

1) Rambursare automată

Dacă ai ales să primești banii pe card, atunci nu trebuie decât să te asiguri că la data scadentă ai fonduri suficiente în cont.

Suma minimă de plată va fi extrasă automat la termenul respectiv, prin debitarea cardului. Dacă dorești să achiți mai mult decât atât, trebuie doar să ne informezi.

Costul - 0 lei
Durata - instant.

2) Rambursare prin plata în numerar la ghișeele BCR

Costul - 0 lei*
Durata - instant.

Valabil pentru aparatele multifuncționale de încasare numerar (MFM). Pentru plata la casierie, banca percepe un comision de 4 lei.

3) Rambursare prin transfer bancar

O poți face la ghișeele băncii la care ai cont sau la distanță, prin Internet Banking. Pentru aceasta vei avea nevoie de datele companiei CreditPrime și de suma exactă pe care o datorezi.

Aceste informații le regăsești în extrasul trimis periodic pe e-mail, precum și în contul tău personal de pe site. Atenție! Pentru a-ți menține istoricul pozitiv, este esențial să achiți lunar minimul de plată!

Costul rambursării prin transfer bancar- CreditPrime nu percepe costuri de rambursare, singurele costurile ce pot apărea sunt cele ale băncii prin care vei decide să realizezi transferul, prin comisioanele percepute de aceasta, conform tarifelor aflate în vigoare.

Durata - până la 24 ore în zilele lucrătoare (Atenție! Transferul inițiat vineri seară poate ajunge la destinație abia luni dimineață).

Atenție! Ține cont de programul de lucru al băncii pentru a efectua rambursarea în termen.

4) Rambursarea prin plata online cu cardul bancar direct din contul tău

Costul - 0 lei
Durata - instant.
noriel.ro