Treceți la conținutul principal

Cu CODURILE TUBORG 2020 câştigi o Maşina MERCEDES conform Regulamentului Concursului

Codurile câștigătoare Tuborg 2020 ale concursului TINE RITMUL CU PREMIILE TUBORG! îţi pot aduce premii ”jmechere” în perioada 15 iunie 2020 - 31 octombrie 2020 potrivit regulamentului.

Important: In vederea validării premiilor câștigate in cadrul concursului Tuborg 2020 câștigătorii au obligația sa păstreze capacul / cheița pe care este tipărit codul unic Tuborg cu care au efectuat înscrierea ce a fost extrasa câștigătoare si sa prezinte Organizatorului respectivul suport pe care este printat codul unic.

Capacul si / sau cheița cu codul TUBORG trebuie păstrate in stare nedeteriorata/ nealterata/ nemodificata /neviciata, astfel incat codul extras câștigător sa fie vizibil si lizibil, nemodificat, nealterat, sa nu fie degradat, viciat ori falsificat, identic cu cel înscris in Campanie, pana la data predării catre Organizator.

coduri castigatoare concurs tuborg 2020

Un cod unic de participare va putea fi înscris in Campanie TUBORG 2020 o singura data, doar prin una dintre cele doua modalități de înscriere.

- prin intermediul unui mesaj tip SMS (denumit in continuare „SMS”) la numărul 1878 (numar scurt cu tarif normal valabil doar in rețelele Orange, Vodafone si Telekom din Romania)

- prin WEBSITE-ul tuborg.ro, urmând procedura electronica de înscriere pusa la dispoziție conform prevederilor regulamentului concursului Tuborg 2020

Câștigătorii concursului Tuborg 2020 pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre următoarele premii:

– una dintre cele 3 mașini Mercedes-Benz (A-Class 160, A-Class 180, C-Class 160) ca să ții ritmul de distracție în mers;

– una dintre cele 20 de trotinete electrice Xiaomi Mi M365 ca să ajungi în ritm alert la toate petrecerile;

– una dintre cele 25 boxe karaoke Blaupunkt ca să dai tonul petrecerilor de karaoke;

– una dintre cele 25 perechi de căști Beats by Dre model Solo 3 ca să simți ritmul muzicii oriunde;

– unul dintre cele 20.000 pachete cu 6 doze Tuborg 0.5L ca să dai tonul la distracție cu prietenii;
MAI POTI CITI