Emily Burghelea biografie, vârstă, înălțime, zodie, iubit. Cine este asistenta care și-a dat demisia.

Vezi care este biografia Emily Burghelea și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Emily Burghelea. Cele mai frumoase poze indecente cu Emily Burghelea asistenta cu cele mai lungi picioare din România le gasiti pe pagina ei de Instagram @emilyburghelea

Cine este EMILY BURGHELEA, asistenta cu cele mai lungi picioare din România care și-a dat demisia de la Acces Direct.

Conform biografiei profesionale, Emily Burghelea are vărsta de 21 de ani, vine din Constanța. Născută sub zodia norocului Emily a devenit celebra in România după ce a participat la emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D.

Emily Burghelea a devenit asistentă de la Acces Direct, în locul Paulei Mingier după ce Mirela Vaida şi-a reluat postul de prezentator, în locul Simonei Gherghe.

poze Asistenta Emily Burghelea in ipostaze fierbinti

In 2018, Emily Burghelea a trecut si pe la Scoala de Ucenice a matinalilor Razvan si Dani de la Antena 1, dar NU a primit un post de „ucenica”.

Emily Burghelea a ajuns până în finala sezonului 3 Bravo, ai stil! de la Kanal D, unde a pierdut în fața celei mai bune prietene la acea vreme, Iuliana Doroftei, la brațul căreia intrase în competiție.

Emily Burghelea nu are iubit, chiar dacă este foarte curtată de când apare aproape zilnic pe sticlă, însă a dezvăluit că a avut o relație de doi ani cu un pictor din străinătate, amic cu DJ-ul Dubfire.

Emily și acesta s-au cunoscut la un festival de muzică electronică, iar între ei s-a înfiripat o poveste de dragoste datorită căreia fata a vizitat colțuri exclusiviste ale lumii.

Acum asistenta Emily Burghelea si-a dat demisia in direct de la Acces Direct după ce a mărturisit la finalul ediției de luni 15 iunie 2020, că Vulpița a fost bătută de soțul ei, Viorel.

Emily Burghelea wiki biografic asistenta de la acces direct


Mai mult, Emily Burghelea a primit un mesaj de la o tânără care i-a dezvăluit ce decizie au luat șefii de la Antena 1 la scurt timp după mărturisirile sale privind violențele îndurate de Vulpița.

Imediat după ce și-a anunțat demisia în direct, Emily Burghelea a postat pe contul său de Instagram mai multe story-uri în care apare cu machiajul întins, plânge și se lovește cu pumnii în piept că ea nu poate accepta ce se întâmplă în emisiunea de la Antena 1.