GLUME proaste dar amuzante. Glume proaste scurte care te fac sa razi o forma indirecta de discriminare.

Cele mai bune glume proaste fara sens dar amuzante, glume proaste scurte amuzante, glume proaste de ras cu întrebări și răspunsuri. 

Din punct de vedere a analizei de sentiment glumele proaste, in engleza bad jokes, cu sau fara intrebari ocupa ca si distributie a interesului internautilor o pondere însemnată a căutărilor făcute inclusiv pe retelele de socializare si au o magnitudine destul de importanta ca si impact social.

Glume proaste de făcut prietenilor, cele mai proaste glume ever, ce e glume proaste, glume proaste facebook, glume proaste fara sens, glume proaste ghicitori  sunt doar câteva exemple de interese cu o mare răspândire pe diferite paliere ale societății. (vezi si impactul anxietatii sociale)

Din punct de vedere a psiho-sociologiei exista multe forme de prejudecăți, care se manifestată cel mai adesea prin glume proaste, care reprezinta un mod indirect de promovare a discriminării.

Insa acestea pot avea un impact negativ asupra fondului glumei, dar este puțin probabil să aibă aceleași tipuri de efecte negative ca și rasismul.

În timp ce multe forme de prejudecăți sunt tulburătoare, nu toate formele acesteia sunt la fel de generatoare de consecințe. 

wiki sociologic glumele proaste bad jokes

Prejudecățile care generează inegalități structurale, cum ar fi prejudecăți bazate pe gen, rasă, naționalitate și religie, de exemplu, sunt foarte diferite în natură față de celelalte si pot avea efecte neprevazute, generatoare de tensiuni sociale majore.

Lipsa educației este considerată principala sursă de intoleranță și atitudini discriminatorii la nivel social. O altă sursă importantă este reprezentată de anturaj.

La nivelul societăţilor contemporane, în pofida existenţei şi a unor mişcări de sens contrar, tinde să  evină o caracteristică dominantă, ceea ce permite să se vorbească din ce în ce mai mult de societăţi interculturale.

Aceste tipuri complexe de societati se caracterizează prin:

- coexistenţa în acelaşi spaţiu a unor grupuri diverse

- acceptarea (toleranţa) diferenţelor existente, fără a interpreta sau trăi aceste diferenţe ca motive de discriminare;

- existenţa unei intercunoaşteri între diferitele grupuri ca bază pentru acţiuni comune;

- existenţa unor acţiuni comune sau, pur şi simplu, coexistenţa grupurilor fără să existe presiuni în sensul diminuării diferenţelor etc

Probleme sociale negative care sunt percepute ca generatoare de disfuncţii, dificultăţi care impun  intervenţii corectoare sau ameliorative, sau de înlăturare a lor.

Oamenii au identităţi multiple şi fac parte simultan din mai multe grupuri sociale. 

Apartenenţa simultană la mai multe grupuri poate creşte vulnerabilitatea persoanelor respective în faţa discriminării, care se poate manifesta in mod indirect si prin intermediul glumelor proaste.