IDEALICA păreri forum Picături pentru Slăbit, prospect, prețuri, Mod de Administrare

Părerile despre IDEALICA picături de slăbit sunt neomogene. Pe forumuri găsim, atât review-uri pozitive despre picăturile de slăbit IDEALICA, dar și recenzii negative care în principal se leagă de faptul ca picăturile de slăbit IDEALICA nu se găsesc în farmacie!

În ceea ce privește contraindicațiile de utilizare a picăturilor de slăbit IDEALICA, singurul caz în care NU este recomandată administrarea suplimentului pentru slăbit Idealica este atunci când ești gravidă sau alăptezi.

Ingredientele active din compoziția picăturilor de slăbit IDEALICA

♦ extract de ceai Shambala- stimulează puternic procesele de descompunere a carbohidraților și grăsimilor

♦ L-Carnitină – favorizează arderea grăsimilor și menține metabolismul la un nivel ridicat
extract de cafea verde – un accelerator metabolic extrem de puternic, efect terapeutic foarte rapid și foarte concentrat

idealica picaturi slabit pareri preturi compozitie efecte secundare


♦ extract de Rambutan – ajută la eliminarea mai rapidă și mai eficientă a depozitelor de grăsime de pe corp prin transformarea grăsimii albe în grăsime maro, pe care organismul o arde mai ușor

♦ extract de pepene cu coarne Kiwano și Cherimoya – contribuie la detoxifierea organismului, eliminând astfel substanțele toxice care aflate în organism încetinesc procesele de descompunere a grăsimilor și de ardere calorică

♦ picolinat de Crom - activează enzimele implicate in metabolismul glucozei si in sinteza proteinelor, ajutând la menținerea in limite normale a valorilor glicemiei si ale colesterolului.

Mod de administrare picături de slăbit IDEALICA

ATENTIE! Este foarte important pentru a putea obține rezultate maxime în urma utilizării acestui produs pentru slăbit să urmezi întocmai instrucțiunile din prospectul suplimentului.

O doză Idealica constă în dizolvarea a 25 de picături într-un pahar cu apă. 

Se beau 2 pahare pe zi, timp de 28 de zile.

Datorită proprietăților speciale ale substanțelor bioactive din compoziția suplimentului IDEALICA, acestea produc un efect stimulator concentrat asupra metabolismului, accelerându-l și menținându-l la un nivel ridicat chiar și atunci când te afli în stare de repaus fizic. 

Astfel arderea calorică precum și descompunerea grăsimilor și transformarea lor în energie se petrece la un nivel mult mai eficient, mult mai rapid.

Efectele pozitive ale picăturilor de slăbit Idealica se vor vedea și în cazul celulitei care încet încet este atenuată, pielea căpătând un aspect neted și fin.

La momentul analizei recenziilor prețul picăturilor de slăbit Idealica era de aproximativ 159 lei pe site-ul distribuitorului.