Treceți la conținutul principal

Ilinca Obădescu biografie, iubit, vârsta, zodie, înălțimea prezentatoarei Kanal D

Vezi care este biografia Ilinca Obădescu (zodia Scorpion) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Ilinca Obădescu (data nașterii 25 octombrie 1985). Cele mai frumoase poze ale Ilinca Obădescu le gasiti pe pagina ei de Instagram privată.

Conform biografiei oficiale, Ilinca Obădescu este o eminentă absolventă a Scolii de Televiziune Tudor Vornicu. Pe Obădescu Ilinca o putem vedea pe micile ecrane de luni până vineri, de la ora 12.00 pezentând știrile de la ora 12 la Kanal D.

Puțin știu că înainte de a ajunge vedeta TV,  Ilinca Obădescu a lucrat în industria de echipamente de securitate timp de opt ani, unde cinci ani a fost director de marketing.

Ilinca Obadescu wiki bibliografie data nasterii inaltime

Tot în aceeaşi perioadă a colaborat cu un site de ştiri. Atunci  Ilinca Obădescu a realizat că îi place să scrie.

Apoi  Ilinca Obădescu a urmat  Şcoala de televiziune “Tudor Vornicu” unde toţi profesorii au încurajat-o să-și schimbe profesia.

Ilinca Obădescu a intrat în echipa Ştirilor Kanal D ca reporter. Un an mai târziu a devenit prezentatoarea rubricii “Ce faci în weekend?”, difuzată în fiecare joi, în cadrul principalului grupaj informativ al zilei.

A muncit foarte multe ore pentru a se perfecţiona. În luna mai 2015 a dat probă pentru prezentatoare, și a trecut-o.

Ilinca Obădescu are şi o pasiune: gătitul: “Gătitul este hobby-ul meu principal. Mă relaxează şi mă face fericită atunci când îi văd pe cei dragi încântaţi de ceea ce le-am pregătit.  Mâncarea mea preferată: Ton în crustă de susan cu piure de mazăre.”

Cancan monden Ilinca Ilinca Obădescu iubitul și despărțirea

ilinca obadescu poze instagram oficial

Cătălin Cazacu și Ilinca Obădescu s-au despărțit după doar un an de relație. Ilinca și Cătălin și-au spus adio și au decis să meargă fiecare pe un alt drum.

.. eu și Cătălin Cazacu ne-am despărtit recent, dar suntem oameni maturi, în viață se întâmplă să realizezi că nu esti compatibil cu persoana langa care trăiești. Nu e ceva de reproșat și rămânem prieteni ăi colegi. Cătălin chiar este un om deosebit”, – a declarat Ilinca Obădescu într-un interviu.

Cătălin Cazacu este un adevărat cuceritor și spunem asta având în vedere viața sentimentală agitată pe care a avut-o.

Cătălin Cazacu s-ar fi iubit cu Brigitte Sfăt, chiar în timpul căsniciei cu Ilie Năstase, dar și cu Anna Roman, iar zvonurile l-au clasificat la un moment dat ca trăind o poveste de dragoste și cu cîntăreața Claudia Pavel.
MAI POTI CITI