IOANA ANUTA aka JO s-a DESPARTIT de JUNO. "Divort" monden senzațional de banal.

Cancan monden! JO s-a despărțit de iubitul sau rapper-ul JUNO! Afla de ce au ales IOANA ANUTA si iubitul JUNO  să se despartă!

In mare secret s-au despartit IOANA ANUTA  aka JO si rapperul JUNO. Dupa o relatie plina de momente romantice ceva neînțelegeri  JO a decis sa meargă mai departe pe drumul sau. O relatie inceputa in luna februarie 2018 si finalizata in vara lui 2020.

Blonda pare ca nu are noroc in dragoste dar  poate ca asa trebuia sa se intample ca  sensibila cantareata sa ajungă sa își cunoască adevărata jumătate.

Prietenii nu înțeleg cum de s-au despărțit familiile celor doi se cunoșteau si erau mulțumite de legatura copiilor.  JUNO are o sora.

Se pare ca gelozia  si posesivitatea au jucat un rol in  despărțirea artiștilor. Apropiatii celor doi cred ca JO era extrem de posesiva cateodata era geloasa chiar și pe mama și sora lui JUNO.
jo s-a despartit de iubitul juno cancan adevarat

O fi fost și pandemia de vina? Faptul ca și-au petrecut mai mult timp impreuna i-a făcut pe JO si JUNO sa realizeze ca practic idealurile lor nu mai coincideau.

In ultima apariție  televizată a celor doi IOANA ANUTA aka JO si ALEX  STANCU aka JUNO la prietenii de la" RAZVAN si DANI " cuplul a dovedit ca  intre cei doi IOANA este cea care e rationala.

JUNO nu doar ca abia se trezise dar părea din alte sfere nu reușea sa se concentreze.  Cred ca IOANA chiar merita  un bărbat romantic puternic care sa o sustina.

Plus ca uneori se manifesta intr-un mod  total nepotrivit fata de IOANA  cam nepoliticos si cu unele remarci misogine.

JO si RANDI  au functionat perfect pe plan profesional si nu stim de ce  sentimental nu s-a putut repeta reteta. In fapt RANDI si JO nu au recunoscut nicioadata oficial ca formeaza un cuplu.

Dupa ce s-a distantat de RANDI , IOANA s-a aruncat in munca.

Ce spunea atunci IOANA? "De multe ori  e bine sa faci cateva schimbari sa cunoști alti oameni, sa încerci lucruri noi si sa vezi cum merg lucrurile in alta parte sa iti concentrezi energiile si cu alti oameni".

Declarația aceasta cred ca spune tot despre curajul IONEI de a începe lucruri noi cand altele s-au terminat.

Si acum se va concentra pe muzica sa  pentru ca mereu muzica  a ajutat-o sa renasca. Poate IOANA va reusi sa plece in BARCELONA orașul pe care l-a văzut de cel putin 13 ori.

Poate chiar se va decide sa  ramana o perioada acolo IOANA a spus ca  s-ar muta oricand la BARCELONA.

Talentul muzical , sensibilitatea, dragostea pentru meserie o vor face pe IOANA sa meargă mai departe. Ea crede ca poate face muzica in orice colt al lumii.

Are nevoie doar de noroc si răbdare sa isi intalneasca sufletul pereche.

IOANA ANUTA aka JO este din nou o femeie libera. Hai, IOANA, ce este al tau este pus deoparte stii vorba din batrani.

IOANA ANUTA aka JO începe o fila nouă a vieții. Si a marcat momentul printr-o schimbare a culorii parului. Niște suvite albastre care sa marcheze drumul spre zbor spre noua libertate.