LIDIA BULBLE despărțire de RĂZVAN SIMION filmul unui cancan monden nedovedit

Sa fie adevărat zvonul rostogolit de ziarele de cancan monden despre faptul ca LIDIA BUBLE şi RĂZVAN SIMION s-au despărțit? 

Lidia Buble, prima reacţie după ce Răzvan Simion a fost surprins cu altă femeie. LIDIA BUBLE S-A DESPĂRŢIT DE RĂZVAN SIMION DUPĂ CE L-A PRINS PE “MATINALUL” DE LA ANTENA 1 CU ALTA?!

Asa sună câteva dintre TITLURILE promovate cu sârg şi abnegație jurnalistică în tabloidele mondene.

Tot filmul despărţirii dintre Razvan Simion si Lidia Buble a plecat după ce Răzvan Simion a avut o reacție ciudată în direct la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, acesta spunând că relația lor nu mai este…și oprindu-se brusc, fără ca măcar să specifice cum anume!


cancan lidia buble s-a despartit de razvan simion


Lidia Buble a reacţionat dur la ultimele informaţii dspre relaţia cu Răzvan Simion, mai ales după ce prezentatorul TV a fost surprins cu altă femeie.

Sătulă până peste cap de comentarii și speculații, Lidia Buble a luat foc și a avut o reacție acidă cu privire la lucrurile ce se spun vizavi de relația ei cu Răzvan Simion.  „Lăsați-mi viața persoanală în pace, că oricum n-o sa vă răspund și n-o să dau apă la moară”, a spus Lidia Buble, la rândul ei, pe rețelele de socializare, fără să răspundă la întrebarea dacă mai formează sau nu un cuplu cu Răzvan Simion.

Însa nu iese fum fără foc! Zvonurile privind despărţirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion au apărut la începutul anului 2020 și au tot continuat. 

Printre detaliile observate de fani se numără faptul că Buble şi Simion și-au șters de pe Instagram pozele mai vechi în care apar împreună, dar și faptul că nu se mai urmăresc pe celebra rețea de socializare.

Mai mult, se pare că atunci când Răzvan Simion este surprins în compania câtei unei domnițe, aceeași roșcată din ultima vreme, despre cântăreață se spune că se află la Deva.

Si tousi LIDIA BUBLE nu putea ramane la DEVA la infinit. Are obligatii profesionale la Bucuresti.

In weekend LIDIA BUBLE a fost vazuta la restaurant in compania unei preietene a surorii acesteia dar surprinzatorsi a dansa torului coregraf EMIL RENGLE.

Mai surprinzator este modul in care LIDIA BUBLE reactioneaza pe FACEBOOK. Mai exact  a postat initiale unei injuraturi in engleza ca si cum vrea sa intareasca faptul ca nici ca ii pasa daca nu mai este intr-o relatie.

E posibil ca in ultimii ani sa ii fi crescut pretentiile si chiar sa creada ca  traiul usor si plin de rasfat i s-ar datora exclusiv.

Daca nu ar fi fost cu RAZVAN SIMION ar mai fi calaltorit vazut locuri intereante si facut shopping de lux ?

Se spunea ca LIDIA este o fata simpla cu credinta in DUMNEZEU dar oare asa procedeaza o fata simpla cand lumea ii pune intrebari despre viata personala?

Asa te ratoiesti si injuri? In ultimele posatari de pandemie LIDIA a dorit sa arate lumii ce femeie sexi este  si  se arata publicului imbracata cat mai "ia uitati ce  frumoasa sunt?"

Sa vedem ce se intampla pe 9 iunie cand isi sarbatoreste ziua de nastere? Ce va arata lumii cum a petrecut si cu cine?

 Daca  chiar s-au despartiti RAZVAN si LIDIA asta vom vedea in curand.  Aproape sigur LIDIA va aparea cu declaratii cum ca programele lor nu mai coincideau si ca oricum ea mereu a pus cariera pe primul loc.

 RAZVAN SIMION se va folosi de discretie si atuncicand si daca va declara ceva va fi   sigur ca nu mai este cale de intoarcere.

Parca LIDIA s-a intrecut in niste declaratii cu data nuntii si cu nasterea unui copil iar RAZVAN nu prea a inghitit asta. Si va amintiti de vizita tatalui LIDIEI pe la inceputul lunii februarie.

Daca esti constrans sa faci ceva doar prntru ca  atunci  tot ce ai avut pleaca pe aripile vantului.

In urma cu cinci ani  DIANA SIMION i-a transmis LIDIEI sa nu uite ca RAZVAN NU ARE DE VIZITAT ci DE CRESCUT  DOI COPII.

Si oare nu merita copii toata atentia? FIRESC, DA! Inca putin si vom afla raspunsul.

Si daca fiecare a decis sa mearga mai departe, asa sa fie. Fiecare are dreptul sa traiasca asa cum doreste si  dupa perioada asta grea de pandemie cred ca multi si-au dat seama  care le sunt sentimentele cu adevarat.

Sa vedem cum vor proceda cu afacerile adica cine va fi urmatorul manager al LIDIEI BUBLE?

Sa vedem cu ce se va lauda LIDIA BUBLE  daca RAZVAN SIMION nu se va mai ocupa de cariera ei.

Lumea nu uita cum a inceput aceasta relatie si mai ales  prietenii nu uita lacrimile si suferintele DIANEI SIMION.  Cred ca DIANA SIMION a avut dreptate !

Cine iubeste nu frange aripile. Cat de mult te poti insela uneori! Si totusi vita continua.

Vietile sentimentale lae matinalilor sunt ca un roller coster. RAMONA OLARU s-a despartiti de CUZA, RAZVAN nu stim numai DANI merge inainte.

Mereu a fost asa RAZVAN si DANI s-au sprijinit reciproc in profesie si in viata sentimentala.

Viata nu se opreste dupa o despartire oricat de dureroasa ar fi.Parca lui RAZVAN i s-ar potrivi o femeie educata, stilata o fina intelectuala si o doamna.

Atunci cand ai trait o poveste de dragoste frumoasa nu ai cum sa vorbesti urat.

Dar LIDIA spune ca nu numai ca nu ii pasa ba mai mult... Ce mai urmeaza ?
kitunghii.ro