MARCEL PAVEL biografie, vârstă, zodie, soție, copii

Vezi care este biografia MARCEL PAVEL (Zodia Săgetător) și află care este înălțimea lui reală și data nașterii. Câți ani are MARCEL PAVEL. Cele mai frumoase poze cu MARCEL PAVEL le găsiți pe pagina lui de Facebook  www.facebook.com/marcelpavel.official

Conform biografiei Marcel Pavel s-a născut pe 4 decembrie 1959 in localitatea Independenţa, jud. Galaţi.

Artistul face parte dintr-o familie de muzicieni, tatăl fiind violonist – un foarte bun instrumentist – o parte din educatia muzicală primind-o de la dânsul.

biografie poze rare marcel pavel in tinerete


Fraţii lui Marcel Pavel sunt deasemenea instrumentişti, Micky Pavel – saxofon, claviaturi, solo voce, Gigi Pavel – stabilit in Germania, saxofonist profesionist, Gina Pavel pianistă şi solistă vocală.

Marcel Pavel şi-a demonstrat pasiunea pentru muzică la vârsta de 3 ani, când a început să bată la tobe. A început studiile muzicale la şase ani, în clasa a IV-a, înscriindu-se Scoala de Muzică şi Arte Plastice din Câmpulung Muscel (jud. Argeş), la violoncel şi pian – auxiliar.

Începând din anul 1981 Marcel Pavel a susţinut nenumărate turnee în străinătate: Olanda, Germania, Italia, Belgia, Franţa (Paris), Elveţia (Lausanne, Geneva), Austria, Polonia, Egipt, Israel, Statele Unite ale Americii, Spania, Portugalia, Grecia, Turcia, Cipru, Estonia, Republica Moldova.

De profesie balerină Violeta Şmîşleaeva, soţia lui Marcel Pavel este originară din Rusia şi a venit în România în 1992,  pentru a sustine o serie de spectacole. Astfel l-a cunoscut pe Marcel Pavel, iar după patru luni de tatonări au decis să înceapă o relaţie.

marcel pavel biografia wiki varsta sotie copii


Violeta Pavel soția lui Marcel Pavel a fost dintotdeauna o prezenţă discretă în lumea tumultoasă a showbiz-ului din România, rare fiind momentele când l-a însoţit pe artist la evenimente mondene.

Violeta Pavel a preferat să se ocupe de afacerile familiei şi de educaţia celor 3 copii ai lor – doi băieți, Sasha (17 ani) și Richard (20 de ani), care sunt amândoi interesați de o carieră muzicală și o fetiță, de şase ani, care a primit două nume Ioana și Iuvenalia, după bunicul ei din partea mamei.

În data de 18 iunie 2020, Marcel Pavel a fost internat la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București după ce a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus.