MESAJE de viață adevărate. Mesaje de viața de zi cu zi, mesaje de luptă cu viața.

Cuprins: mesaje de viață adevărate, mesaje de încurajare despre viață, mesaje de luptă cu viața, mesaje de viață și iubire, mesaje de viață de prietenie.

Cele mai frumoase mesaje de încurajare despre viață

♦ Viața este plină de frumusețe. Acordați-i mai multă atenție. Respirați mirosul ploii și simțiți vântul. Trăiți viața la maxim și luptați pentru visele voastre!

♦ Fii recunoscător pentru tot. Pentru bine, pentru rău, pentru îngrozitor. Viața în sine este un dar de neprețuit. Iar plăcerea și durerea fac parte din călătoria noastră.

♦ Chiar dacă ești viu, asta nu înseamnă că ești la locul tău.

♦ Oamenii au fost creați pentru a fi iubiți, iar lucrurile au fost create pentru a fi folosite. Lumea este în haos pentru că totul este în opus.

mesaje de viata si iubire adevarate scurte

♦ Credeți. În cele mai dificile vremuri, Universul își va oferi spatele pentru ocrotire și totul va fi în ordine.

♦ Țineți minte întotdeauna: indiferent ce faceți în spatele oamenilor, o faceți în fața lui Dumnezeu.

♦ Oricât de greu ar fi pentru tine – nu schima niciodată frumusețea florii pe piatra friguroasă. Chiar dacă ești rupt, încolțește din nou.

♦ Trăiește astfel încât oamenii să zâmbească în timp ce comunică cu tine și să devină puțin mai fericiți.

♦ Viața este o serie de ascensiuni și coborâșuri. Pentru a ne atinge potențialul maxim, avem nevoie de ambele. Important e să ne ținem bine și să ne bucurăm de “plimbare”.

Cele mai frumoase mesaje de viață adevărate

♦ Viaţa este o tapiserie minunată. Individul nu e decât un detaliu neînsemnat dintr-un desen uriaş şi sublim

♦ Viaţa îţi va plăti orice preţ îi vei cere. Trebuie să ştii să ceri inteligent.

♦ Viaţa este o curgere, este un fluviu, este o mişcare continuă. Dar oamenii au impresia că ei înşişi reprezintă ceva static. Numai obiectele sunt statice, numai moartea este încremenită; viaţa este o continuă schimbare. Cu cât există mai multă schimbare, cu atât viaţa este mai abundentă. Iar o viaţă abundentă aduce cu sine extraordinare schimbări, clipă de clipă.

♦ Dacă ești in căutarea unui final fericit si nu gasesti niciunul, poate ca este timpul sa incepi sa cauți un nou început.

♦ Adevărata fericire constă în detalii. Într-o carte bună, legume proaspete, un pat cald, atingerea unei persoane dragi. Poate nu e obișnuit să vorbim despre aceste lucruri, dar merită să fie apreciate.

♦ Iubesti viata? Atunci nu risipi ca un nesabuit timpul, deoarece din timp este făcută viața!

♦ Viața este o tragedie atunci cand e privita in prim-plan si o comedie cand o privesti in plan larg.

♦ Traieste clipa. Conteaza mult sa fii in prezent. Nu plânge după ce ai pierdut ieri și nici nu aștepta ziua de maine.

♦ Urmează cei 3 R: respect pentru tine, respect pentru alţii, responsabilitatea pentru toate acţiunile tale.

Cele mai frumoase mesaje de viață de prietenie

♦ Oamenii nu te vor iubi pe baza unei analize cuprinzătoare a punctelor tari și a punctelor tale slabe. Nu întotdeauna cei mai frumoși sau cei mai bogați sunt și cei mai iubiți. Țineți minte acest lucru de fiecare dată când credeți că motivul singurătății constă în forma nasului sau în mărimea contului vostru bancar.

♦ Când va surprindeti alunecând în aşteptare... ieşiţi repede din ea. Intraţi în momentul prezent. Fiţi, pur şi simplu, şi bucuraţi-vă de sentimentul vieţii. Când sunteţi prezent, nu este niciodată nevoie să aşteptaţi ceva.

♦ Mai bine o dragoste pierdută, decât una neavută.

♦ Nu respinge oamenii care vor să fie alături de tine; poate ei vor fi singurii care rămân alături de tine în cele mai dificile momente ale vieții.

♦ Meriti dragostea altora, dar, cel mai important, meriti propria ta dragoste.

♦ Pe lângă dragostea sublimă, există zeci de iubiri. Pe lângă fericire, există multe alte sentimente umane, nu mai puțin interesante. Nepotrivirea cu idealul de șablon nu înseamnă eșec. Viața este în general diferită.

♦ Prietenii sunt ca pepenii: încerci o sută şi alegi doi, trei.

♦ Iubirea nu poate fi cumpărată, vândută sau schimbată pentru altceva. O sută de părți nu pot fi înmulțite, nu pot fi ucise și distruse. Nu poți fi înșelat, nu poți uita, nu poți întreba. Iubirea este un dar, lumina lui Dumnezeu! Cuiva îi este dată, cuiva nu.

Aceasta a fost mica noastră selecție de mesaje emoționante de viață, mesaje de viață fericită și filozofice, mesaje motivationale viața merge înainte.