MESAJE de viață pentru EL. Mesaje frumoase de viață și dragoste adevărată.

Mesaje frumoase de viață și dragoste de când ai apărut în viața mea, mesaje emoționante de viață și iubire pentru iubit, mesaje triste de viață pentru el, mesaje de impresionat iubitul.

♦ Iubirea nu inseamna decat descoperirea noastra in altii și plăcerea recunoașterii.

♦ Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc.

♦ Dragul meu tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador sa te vad cand zambesti, ador sa te vad cum razi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!

♦ Te iubesc fără să știu cum sau când sau de unde. Te iubesc pur și simplu, fără complexități sau mândrie; te iubesc pentru că nu știu altă cale…

te doresc mesaje pentru el citate de iubire pentru el scurte

♦ Dacă as fi avut o floare pentru fiecare moment in care m-am gandit la tine, as putea sa ma plimb prin propria mea gradina pentru totdeauna.

♦ Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!

♦ Te port in minte și-n suflet. Te simt in aerul pe care-l respir. Faci parte din mine. Pentru totdeauna. Te iubesc.

♦ Adevărata iubire începe de acolo de unde tu nu mai aștepți nimic in schimb.

♦ Dragostea poate fi minunată, dar de asemenea poate fi foarte destructiva. Ea poate face oamenii sa minta, sa însele sau chiar sa omoare.

♦ Cand iubesti profund, găsești întotdeauna ceva nou in persoana iubita.

♦ Sa iubim nebuneste tot ce strălucește pe acest pamant, fiindca alta viata nu ne este cunoscuta.

♦ Te iubesc pentru că mă iubeşti: acesta e un schimb, dar nu e iubire. Te iubesc pentru că te iubesc, şi nimic mai mult; te iubesc numai pentru că te iubesc: aci începe iubirea. Îţi mulţumesc din suflet că te iubesc: acesta e cântecul iubirii.

♦ Când te vad inima mea îmi bate tare si nu mai pot sa respir. Te iubesc si atunci cand te vad inima mea sare la tine in piept. Inima numai pe tine te vrea si nu pe altcineva.

♦ O iubire pe care ești nevoit sa o pazesti cu atata strasnicie nu reprezinta nimic. Dar tocmai asta n-au sa inteleaga niciodata oamenii cu adevărat geloși.

♦ În aritmetica iubirii, unu plus unu fac totul, pe când doi minus unu este egal cu zero.

♦ Nu te iubesc pentru ceea ce ești, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.

♦ Iubirea înseamnă a fi doi și a nu fi decat unul. Un bărbat și o femeie ce se topesc într-un înger.

♦ Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!

♦ O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.

♦ Nu știu unde duce drumul meu, dar merg mai bine când te țin de mână.

♦ Dacă dragostea ar putea fi evitată doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodată, de frica sa nu las sa treacă vreo secundă fără sa fiu îndrăgostit de tine!

♦ Tu ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm! Te doresc mai mult ca niciodată!

♦ Te voi iubi in fiecare minut cate o zi, pana cand toți anii se vor umple de preistorii.

♦ In dragoste, a înțelege pe jumătate un cuvânt înseamnă mai mult decât a-l înțelege in întregime.

♦ Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!

♦ Simt ceva în inima mea, este ca o mică flacără. De fiecare dată când te văd, această flacără se aprinde. Această flacără arde pentru tine, pentru că te iubesc! Deabia aștept să ard iar în flăcări!

Aceasta a fost mica noastra colecție de te doresc mesaje pentru el, citate de iubire pentru el lungi, mesaje de impresionat iubitul cu te iubesc enorm viața mea.