MESAJE pentru PRIETENA MEA DRAGĂ de-o viață. La multi ani prietena mea cea mai bună, prietenă de suflet.

Mesaje de La multi ani prietena mea dragă cea mai buna. Gânduri pentru prietena mea de suflet, prietena mea din copilărie de ziua ei.

Bucură-te de prietenele adevărate pentru că ele sunt lucrul cel mai bun care ți se poate întâmpla în viață!

♦ Prietena mea de-o viață, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Rămâi mereu la fel de bună, sinceră, deschisă, veselă, prietenoasă, capabilă să păstrezi secrete. Fii înțeleaptă și atentă. Norocul și bunăstarea să fie cu tine mereu.

♦ Scumpa mea prietenă de suflet, te felicit cu această zi specială! Îți doresc ca toate visele să devină realitate, să rămâi și peste ani aceeași prietenă minunată cu suflet deschis, cu zâmbet sincer, inimă bună și o frumusețe incredibilă!

mesaje la multi ani prietena mea draga de suflet de-o viata


♦ Draga mea prietenă, vreau doar să îți amintesc că ești mai curajoasă decât crezi, mai puternică decât pari și mai bună decât lași să se vadă!

♦ Scumpa mea prietenă din copilărie, cu ziua de naștere! Este foarte complicat să urezi ceva unei persoane îndestulate, care trăiește în armonie cu sine și cu lumea înconjurătoare. Fie ca fiecare zi să-ți ofere noi descoperiri și surprize. Fie ca prietenia noastră în fiecare an să devină tot mai trainică.

♦ Draga mea prietenă, astăzi e o zi importantă pentru tine. Îți doresc iubire sinceră, mult succes și fericire infinită. Viața să-ți facă daruri plăcute, dispoziții minunate și întâlniri pline de bucurie.

♦ Datorită tie, dragă prietenă de suflet, am devenit o persoana mai buna. Sfaturile tale mi-au luminat calea cu ințelepciunea lor atunci când mă aflam într-un impas.

♦ Draga mea prietenă, felicitări cu această zi frumoasă! Îți doresc să poți cu ușurință face față oricăror obstacole, să fii ocolită de invidie, iar necazurile să le treci cu mândrie. La mulți ani!

♦ Atunci când ai o prietenă adevărată, aceasta poate să vadă durerea din ochii tăi, deși ai un zâmbet larg pe față. Întocmai ca o mamă, ea poate să te citească imediat, ca pe o carte deschisă, și să te facă să te simți mai bine cu o simplă vorbă.

♦  Fie ca aceasta zi speciala sa fie la fel de dulce, de savuroasa si de picanta ca tine. La multi ani prietena mea scumpă si dragă! Mulțumesc ca ai fost mereu langă mine.

♦ Draga mea, buna și adevărata prietenă! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc să ai mereu motive pentru bună dispoziție! Îți doresc sănătate, un corp de invidiat, o față frumoasă! Toți bărbații din lume să se uite doar la tine și să te admire! Îți doresc ca dragostea adevărată să-și găsească loc în inima ta! Să nu fii niciodată singură! Iubește și fii iubită, buna mea prietenă!

♦ Celei mai minunate prietene vreau să-i doresc astăzi toate cele bune! Momente colorate, multă distracție, viață fără griji. Să fii sănătoasă până la adânci bătrâneți și să primești multă afecțiune de la cei apropiați. Bunătatea ta infinită să-i încălzească pe toți cei din jur, iar în casă să domine fericirea și prosperitatea. Să ai alături doar oameni sinceri și buni, care te vor ajuta să treci ușor peste toate cele rele! La mulți ani!

♦ Nimic nu se compara cu devotamentul celei mai bune prietene. Știe când sa iti deschidă ochii fără sa te rănească si sa te susțină când toti ceilalți nu o fac.

♦ Prietena mea cea mai scumpă! La mulți ani! Îmi doresc foarte mult să ai portofelul mereu plin, să călătorești, să fii scutită de problemele cotidiene, să ai parte în fiecare zi de complimente, sărutări și flori. Să ai o viață fabuloasă, draga mea! Fii întotdeauna la fel de luminoasă, generoasă, dorită și de succes. Îți doresc sănătate, prieteni loiali, bunăstare, fericire și emoții pozitive.

♦ Prietena mea scumpă, îți doresc de ziua de naștere: pe cer – un Soare blând, pe pământ – buna dispoziție, în corp – curaj, tinerețe și sănătate, iar în suflet – iubire adevărată. Prosperitate și îndeplinirea dorințelor. Fie ca mereu să fie prezențe persoanele dragi, să fie sănătoși cei apropiați, adevărații prieteni. Fie ca fiecare zi să-ți aducă multă fericire, bucurie și succes!

Aceasta a fost selecția noastră de mesaje da la multi ani pentru cea mai buna prietena, mesaje de la multi ani prietenă dragă, mesaje pentru prietenia adevărată, urări de la multi ani pentru cea mai buna prietena!
kitunghii.ro