METODE sa îți crească părul mai repede. TRUCURI sa-ti crească părul mai repede.

Iată ce să faci să iti crească parul mai repede. Metode şi trucuri testate cu ce trebuie sa faci să iți crească părul mai repede.

Ce poti face să iți crească parul mai repede în mod natural şi fără efecte adverse

1) Soluții să iți crească părul mai repede: Destresarea

Stresul accentuează căderea părului. Acesta este cauza principală a multor boli ale secolului. Menţinerea unui echilibru cu ajutorul suplimentelor relaxante, precum cele cu extract de valeriană, sau realizarea câtorva exerciţii de yoga pot îmbunătăţi starea oricărei persoane.

2) Soluții sa iti crească părul mai repede:  Tratament de păr


solutii tratamente sa iti creasca parul mai repede


Pe lângă şampoanele speciale pentru întărirea firului de păr, dermatologii mai recomandă, dacă părul este fragil, vizibil spicuit, iar firele se rup chiar şi atunci când ne îmbrăcăm, să apelăm la un şampon care să conţină fiole sau ser pentru stimularea creşterii părului, spray cu o bază proteică şi mască de păr hidratantă cu acid hialuronic.

De exemplu, când avem pierderi de proteină şi apare ruperea legăturilor dintre lanţurile de proteină, părul îşi pierde elasticitatea şi poate ajunge până la a avea un aspect ”de gumă”. Pentru a se regenera, va avea nevoie de tratamente pe baza de proteină.

În al doilea rând, avem stratul de lipide, care este responsabil de greutatea şi de hidratarea firului de păr.

Pentru a-l repara, părul are nevoie de lipide, iar pentru asta se recomandă o mască de păr pe bază de uleiuri şi produse Leave-in, pentru a restabili hidratarea părului.

3) Ce poti face sa iti creasca parul mai repede: Suplimente alimentare

Specialiştii recomandă  consumarea zilnică a unor suplimente alimentare pe bază de vitamina E, care ajută la întărirea firului de păr, a unghiilor şi la tonifierea pielii.

4) Trucuri să iți crească părul mai repede:  Foarfeca pentru tuns

Părul trebuie tuns regulat, la maximum trei luni distanţă.

Nu este obligatoriu să ne tundem scurt, ci să luăm din vârfurile părului.

Foarfeca pe care o folosim trebuie să fie foarte ascuţită, pentru a tăia firul de păr dintr-o singură mişcare.

5) Ce poti face sa iti creasca parul mai repede:  Stylingul

Aranjarea părului începe cu uscarea acestuia. În primul rând, este interzisă folosirea unui prosop, pentru a grăbi uscarea.

În al doilea rind, este foarte important ca uscătorul de păr să fie folosit întotdeauna de la rădăcină spre vârfuri, la o temperatură mai scăzută.

De asemenea, dacă acesta are şi tehnologia cu ioni este şi mai bine.