OPEL Zafira-e Life păreri forumuri prețul unei mașini electrice cu autonomie de 330 km

OPEL Zafira-e Life 2020 beneficiază de păreri pozitive pe forumurile auto, consumatorii exprimându-și încrederea și anticiparea în perfomanțele acestei noi mașini electrice.

Sumar articol: OPEL Zafira-e Life autonomie, OPEL Zafira-e Life baterie, OPEL Zafira-e Life puterea motorului electric, OPEL Zafira-e Life sisteme de asistență.

Noul Opel Zafira-e Life promite conform producătorului o autonomie electrică de 330 km și va fi oferit în mai multe versiuni de configurare.

Noul Opel Zafira-e Life poate fi comandat din vara lui 2020 la prețuri care vor fi făcute publice în curând.

În versiunea de bază Opel Zafira-e Life dispune de o baterie de 50 kWh, care poate oferi o autonomie de 230 km calculată conform standardului WLTP.

Opel Zafira-e Life pareri forumuri autonomie baterie

Pentru versiunea superioară, Opel oferă o baterie de 75 kWh și în acest caz autonomia ajunge la 330 km.

La o stație de 100 kW curent continuu (CC), bateria de 50 kWh poate fi încărcată la 80% în 30 de minute.

Motorul electric de 136 CP și 260 Nm al noului Opel Zafira-e Life poate duce fără probleme acest MPV până la o viteză maximă limitată de 130 km/h.

Opel Zafira-e Life poate fi configurat în trei variante de lungime: Small (4,6 metri), Medium (4,95 de metri) și Large (5,3 metri). Acest MPV electric poate tracta și remorci cu o greutate de maximum 1.000 kg.

Opel Zafira-e Life oferă scaune din piele, care permit multiple opțiuni de reglare pentru toate versiunile. Sunt disponibile cinci, șase, șapte sau opt configurații pentru scaunele din piele.

Spătarul pliabil al scaunului pasagerului din față permite transportarea obiectelor de până la 3,50 m lungime.

Plierea scaunelor din al treilea rând crește capacitatea de depozitare a modelului Opel Zafira-e Life S la 1.500 de litri (până la nivelul acoperișului).

Îndepărtarea scaunelor din spate (la fel de ușor de reinstalat) crește capacitatea totală a încărcăturii până la 3.397 de litri.

Varianta de echipare Lounge OPEL Zafira-e Life, care oferă opțiuni premium, este disponibilă pentru versiunile cu ampatament lung - scaune cu masaj și încălzire în față, patru scaune mobile din piele în spate.

Noul MPV complet electric Opel Zafira-e Life oferă numeroase sisteme de asistență. O cameră video și un radar monitorizează zona din fața vehiculului. Sistemul recunoaște pietonii care traversează și poate iniția o manevră de frânare de urgență la viteze de până la 30 km/h.

Semi-adaptive cruise control ajustează viteza la cea a vehiculului din față, decelerează automat și poate reduce viteza la 20 km/h, când este necesar.

O premieră în acest segment de piață al mașinilor electrice o reprezintă head-up display-ul cu afișaj color, care arată viteza, distanța față de vehiculul precedent și indicațiile navigației.