RECOMANDĂRI de care sa ții cont când cumperi încălțăminte pentru bărbați

În articol găsiți informații și sfaturi pentru cei (sau cele!) care vor sa cumpere încălțăminte pentru bărbați, dar nu știu care sunt criteriile unor pantofi de calitate și care asigură tot confortul necesar.

Folosește-te de recomandările de mai jos pentru a evita eventualele dezamăgiri atunci când cumperi încălțăminte pentru bărbați.

♦ Cunoaște-ti măsura (mărimea) la încălțăminte

Primul lucru de care trebuie sa fii conștient atunci când cumperi pantofi online, este masura.

Dacă nu te-ai deranjat pana acum sa descoperi ce măsura porți la pantofi, da o fuga pe hol si verifica. Tine totuși cont de faptul ca anumite materiale si tehnici de confecționare pot influenta felul in care un pantof se va mula pe piciorul tău.

ghid recomandari de ce trebuie sa tii seama cand cumperi incaltaminte de barbati

Este important sa iei in calcul si particularitățile propriului picior înainte sa achiziționezi pantofi. De asemenea, când te duci la cumpărături, încearcă să porți exact șosetele pe care intenționezi sa le porți cu noua pereche de pantofi achiziționata.

Atunci când probezi o pereche de pantofi te vei ghida după o scala universala a mărimilor.

Cu toate acestea, e important de spus ca aceasta s-a schimbat ușor de-a lungul timpului, la fel si forma si chiar lungimea piciorului nostru, astfel ca e bine ca, înainte de a cumpăra o pereche de pantofi bărbați sa ii probezi.

Fa câțiva pași încălțat pentru a te asigura ca modelul nu iti pune probleme. Si poarta întotdeauna șosete atunci când încalți o pereche de pantofi.

♦ Forma picioarelor are importanța ei în alegerea încălțăminte pentru bărbați

Poți purta aceeași mărime cu fratele tău, de exemplu, însa forma picioarelor voastre ar putea fi diferita.

Este vorba despre lățime, despre arcuirea tălpii si de multe alte aspecte care in ansamblu pot crea disconfort atunci când încălțămintea nu se potrivește perfect.

♦ Investește în încălțăminte de calitate

Indiferent ca vorbim de materiale, manufactura sau felul in care arata, este ideal sa investesti in încălțămintea pentru bărbați.

O pereche de pantofi de calitate te va costa mai mult, dar vei fi recompensat pe termen lung, crede-ne!  O data ce descoperi un brand de calitate, poți încerca mai multe modele si-ti vei diversifica stilul!

♦ Aspectul încălțămintei este important

De felul in care arata o pereche de pantofi depinde si cat de mult o vei purta. Atunci când iti place încălțămintea înseamnă nu doar ca te simți și confortabil bine in ea, ci si ca aceasta are un aspect care se potrivește stilului tău vestimentar.

Încălțămintea vorbește despre tine, astfel ca e important sa fie aspectuoasa. Cei mai buni pantofi sunt cei pe care ii alegi "cu ochii închiși" de fiecare data când stii ca te așteaptă o zi lunga, in care ultima ta grija vrei sa fie picioarele.

♦ Decide din timp asupra întrebuințării încălțămintei

De fiecare data când te duci la cumpărături este recomandat sa ai un plan. Știind exact scopul, specificul evenimentului sau funcția pe care o va îndeplini noua pereche de pantofi, iți va fi mult mai ușor si iti va lua mult mai putin timp sa găsești perechea de pantofi potrivita. Evident, tine cont si de anotimp, de frecventa purtării si de stilul personal.

♦ Talpa exterioară a încălțămintei este la fel de importantă

O persoana care sta mult in picioare pe parcursul zilei sau care merge mult pe jos are nevoie de încălțăminte cu o talpa foarte confortabila.

O talpă care sa nu fie dura si sa nu permită flexarea labei piciorului. Vei găsi pe piața modele de pantofi cu talpa din spuma sau din alți compuși din cauciuc care asigura durabilitate si confort.