RILASTIL D-CLAR păreri forum picături pentru depigmentare. RILASTIL D-CLAR prospect, contraindicații. Prețuri farmacii.

Să ne facem o părere despre RILASTIL D-CLAR picături pentru depigmentare care își datorează eficiența acțiunii intensive a ingredientului Butyl Resorcinol. și care beneficiază de review-uri pozitive pe forumuri.

Rilastil D-Clar este o linie de produse de depigmentare creata pentru a contrasta și ascunde orice tip de hipercromie a pielii cauzata de cresterea productiei sau distribuirea inegala a melaninei (pete solare, melasma, leziuni ale acneei, hipercromia induse post-inflamator sau medicamentos).

Gama de produse impotriva pigmentarii pielii, concepută pentru a ameliora aspectul petelor pigmentare - pete solare, melasma, leziuni ale acneei, ten neuniform, pete care apar odată cu înaintarea in varsta.

RILASTIL D-CLAR - picaturi concentrate pentru depigmentare, 30 ml avea prețul de aproximativ 125 lei in Farmacia la pret mic.

pareri forum rilastil d-clar picaturi depigmentare

Rilastil D-CLAR Picaturi concentrate pentru depigmentare este un ser indicat ca tratament intensiv, de soc, pentru a contracara hipercromiile localizate (pete solare, melasma, leziuni cauzate de acnee, hipercromii induse post-inflamator sau medicamentoase, ten neuniform).


Formulat cu ingrediente active cu acțiune antipete, (Butyl Resorcinol, vitaminele C și PP cu Tehnologie Înaltă, Tetrapeptide-30) și îmbogățit cu AHA de fructe, Rilastil D-CLAR Picaturi concentrate favorizează eliminarea celulelor puternic pigmentate.

Pentru un tratament complet anti pete, se recomanda utilizarea in combinatie cu Rilastil D-CLAR – Crema pentru depigmentare și uniformizare cu SPF 50.

Atenționări contraindicații și efecte adverse Rilastil D-CLAR Picături concentrate pentru depigmentare

Rilastil D-CLAR Picaturi concentrate pentru depigmentare contine alfahidroxiacizi care pot mari sensibilitatea pielii la soare, la lampile solare si, in special, posibilitatea aparitiei arsurilor solare.

Utilizati protectie solara și evitați expunerea la soare in timpul utilizarii produsului.

Evitați contactul cu ochii, conturul ochilor și buzele - in cazul contactului accidental, clatite cu apa.

Nu utilizați picăturile la bebelusi si copii. A se păstra închis corect si departe de caldura.