SLIMJOY FatEliminator EXTREME păreri forumuri, prospect ingrediente, contraindicatii

Să ne facem o părere despre SLIMJOY FatEliminator EXTREME un produs natural de slăbire care pe forumurile de nutriţie beneficiază atăt de păreri pozitive cât şi de recenzii negative.

Părerile negative despre SLIMJOY FatEliminator EXTREME se referă în principal ca acesta nu se vinde în farmacii, iar recenziile pozitive subliniează faptul că FatEliminator EXTREME blochează 1/3 din grăsimile pe care le consumi ajuntând la pierderea în greutate.

Ce este SLIMJOY FatEliminator EXTREME şi la ce se utilizează conform prospectului

FatEliminator EXTREME este un produs nou pe piață, care înglobează până la 28% din grăsimile pe care le consumi, formând un gel care nu poate fi digerat sau absorbit de organism. Astfel, acesta părăsește corpul neutilizat.

slimjoy fateliminator extreme review forum suplimente slabire


Cea mai bună parte a mecanismului de înglobare a grăsimilor din FatEliminator EXTREME este faptul că funcționează pentru toată lumea.

Consumată după o masă grasă, această băutură delicioasă cu gust de lămâie înglobează până la 28%* din grăsimile pe care le-ai consumat, creează un gel pe care corpul tău nu îl mai recunoaște ca aliment și îl elimină din sistemul tău.

Cu toate acestea, SLIMJOY FatEliminator EXTREME nu este pentru tine dacă deja urmezi o dietă cu conținut scăzut de grăsimi.

SLIMJOY FatEliminator EXTREME este cel mai potrivit a se utiliza în dietele cu conținut mai mare de grăsimi precum keto, LCHF, mediteraneană și altele similare.

INGREDIENTE SLIMJOY FatEliminator EXTREME: gumă de acacia cu 90% fibre dietetice solubile, pudră din Opuntia ficus-indica cu 33% fibre dietetice, pulbere de fructe de baobab cu 45% fibre dietetice, aromă naturală de lămâie, concentrat din suc de lămâie, bitartrat de colină, agent antiaglomerant: concentrat de orez, regulator de aciditate: acid citric, extract de rizom de ghimbir cu 5% gingeroli, îndulcitor: sucraloză.

MOD DE UTILIZARE SLIMJOY FatEliminator EXTREME: Doza recomandată este de 1 plic de 2 ori pe zi.

Conținutul plicului se dizolvă în 250 ml de apă, amestecând bine până la dizolvarea completă.

Consumă băutura peste 30 de minute după masă. Se recomandă mărirea aportului zilnic de lichide (2 litri) la utilizarea acestui produs.

ATENȚIONĂRI ADMINISTRARE SLIMJOY FatEliminator EXTREME: Dacă sunteți hipersensibil la orice component al acestui produs sau luați medicamente înainte de utilizare consultați medicul.

Acest supliment natural NU este recomandat dacă sunteți însărcinată sau alăptați.

ANUNȚ IMPORTANT: Doza zilnică recomandată de SLIMJOY FatEliminator EXTREME nu trebuie depășită.

Suplimentele alimentare nu sunt un substituit pentru o dietă echilibrată și variată. Este important să aveți o alimentație variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

La momentul analizei recenziilor preţul unei cutii de SLIMJOY FatEliminator EXTREME 14 plicuri era de 69 lei in magazinul online www.slimjoy.ro
kitunghii.ro