TEXTE frumoase despre BEBELUSI. CITATE despre bebelusi in burtica.

Sumar articol: texte frumoase despre bebelusi, texte bebelusi haioase, citate despre bebelusi baieti, citate despre bebelusi in burtica, texte citate despre bebelusi frumosi, citate de sarcină pentru a rămâne pozitive si increzatoare.

Texte frumoase cu citate despre sarcină si bebeluşi frumoşi

➤ De fiecare data cand se naste un bebelus, Dumneze zambeste, ingerii danseaza de bucurie si o noua stea a sperantei se aprinde pe cer. Sa va bucurati de acest moment cu adevarat magic!

➤ Iubirea are mai multe forme! De-abia așteptăm să vedem cum va arăta noua iubire a vieții tale. Felicitări pentru sarcină!

➤ Pentru fetite: “Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa cresti mare, sanatoasa, Sa fii buna si frumoasa.”

texte citate pt bebelusi frumosi in burtica

➤ Mama & Papa Bear, felicitari pentru micutul ursulet pufos care a aparut in viata voastra! Ma bucur enorm pentru voi si va doresc sanatate si iubire multa!

➤ Avem un nou nascut, avem un nou miracol! Bine ai venit pe lume, sa fii sanatos, norocos si sa-ti faci parintii fericiti!

➤ Bine ai venit pe lume si iti dorim din toata inima, tot ce poate fi mai bun pe lume, fericire, sanatate si binecuvantarea lui Dumnezeu. Te iubim!

➤ Pentru baietei: “Ursitoarele sa-ti puna, ‘Colo sus o vorba buna: Sa fii bun si sanatos, Sa cresti mare si frumos.”

➤ Fiecare copil este într-o anumită măsură un geniu și fiecare geniu este într-o anumită măsură un copil.

➤ Felicitari! Odata cu venirea pe lume a bebelusului vostru, a mai aparut un inger! Sa fie sanatos si norocos pe drumul vietii!

➤ Un nou miracol in lume a aparut! Felicitari pentru noul nascut si pentru parintii lui iubiti! Sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!

➤ O noua viata, un nou potential, atat de multa iubire si fericire… Nu pot decat sa fiu fericit pentru voi si sa va urez tot binele din lume!

➤ Nu îți dai seama cât de mulți oameni urăști pe lumea asta, până nu începi să cauți un nume pentru copilul tău.

➤ Aveam o burtă frumoasă, acum am copii frumoși. Văd semnele mele ca dungi de serviciu și un memento că am avut privilegiul de a aduce viața în lume.

➤ Dacă aș fi avut viața să trăiesc, în loc să doresc să plec în nouă luni de sarcină, aș fi prețuit fiecare moment și mi-am dat seama că minunea care creștea în mine era singura șansă din viață pentru al ajuta pe Dumnezeu într-un miracol.

➤ Acum am două creiere în corpul meu, iar eu mă simt mai prostuță ca niciodată!

➤ Sper din suflet ca noul bebe sa va aduca in viata doar fericire, bucurii si momente pline de mandrie!

➤ A da naștere și a fi născut ne aduce în esența creației, în care spiritul uman este curajos și îndrăzneț și corpul, o minune a înțelepciunii.

➤ Nu vei avea instrucțiuni de folosire, dar vei descoperi pas cu pas cum se îngrijește bebelușul. Îl vei iubi și vei face o treabă bună! Felicitări pentru sarcină!

Aceasta a fost selectia noastra de texte, mesaje si citate despre bebelusi in burtica, citate amuzante si motivationale despre sarcina pe care am vrut sa o impartasim cu voi.