Top 10 PLAJE sigure în Europa Covid-19 din Grecia, Portugalia, Germania, Malta

Top 10 al celor mai sigure plaje europene pentru o vacanță în 2020.

Cele mai sigure plaje din Europa (Covid-19) au fost selectate pe baza diverselor criterii, cum ar fi un număr redus de persoane infectate de coronavirus (de la 10 la 600 de ori mai puține cazuri de Covid-19), dimensiunea plajelor și numărul de metri pătrați disponibili pentru fiecare persoană pe plajă.

De la plaje grecești până la plaje din Portugalia, sau chiar Lituania și Polonia, descoperiți cele mai lungi și mai sigure plaje pentru o vacanță de vară în Europa.

Aceste plaje, care au o lungime de peste 100 km, sunt perfecte pentru vacanțe sigure: chiar și în vârful sezonului, păstrarea distanței sanitare nu va fi cu siguranta o problemă.

top cele mai sigure plaje covid 19 din europa


1) Plaja Comporta Alentejo - Portugalia

Plaja Comporta se află la doar câțiva kilometri de Lisabona, una dintre cele mai frumoase capitale din Europa.

Plaja Comporta nu este niciodată supraaglomerata nici în iulie sau august și oferă apartamente turistice, vile private și hoteluri de dimensiuni mici.

Plajele din Comporta sunt foarte sigure, iar localnicii sunt extrem de prietenoși.

2) Plaja Preveza - Grecia

Plaja Monolithi, principala plajă din Preveza, are 22 km lungime și până la 80 de metri lățime.

Această plajă este cea mai lungă din Europa; cu sutele de mii de metri pătrați (peste 1.500.000m²) nu va trebui să vă luptați pentru a obține un loc frumos, trebuie doar să vă fixați umbrela de plajă și să petreceți zile relaxante la soare.

3) Plaja Halikounas beach, Corfu - Grecia

La doar 40 de minute cu mașina de aeroportul din Corfu descoperiți una dintre cele mai uimitoare și mai mari plaje de pe această insulă de vis. Făceti o plimbare cu parapanta și zburati peste această plajă îngustă și lungă cu nisip auriu.

4) Plaja Hel Peninsula - Polonia

Această fâșie imensă de nisip (35 km lungime, 30 metri până la 3 km lățime), oferă călătorilor milioane de metri pătrați. Vă recomandăm să închiriați o bicicletă pentru a descoperi toată frumusețea acestei peninsule unice din Europa.

5) Plaja Ghajn Tuffieha Beach, Riviera bay beach - Malta

Dacă doriți cu adevărat să vă distanțați de mulțime în această vară, puteți rezerva, de asemenea, vacanta. în Gozo. Insula este mai mică decât insula principală și ideală pentru iubitorii de natură, drumeții sau scufundători.

6) Plaja Jurmala beach - Letonia

33 km de nisip pur vă așteaptă într-una dintre cele mai bune destinații de wellness din Europa. Fie că stai într-una dintre numeroasele vile din lemn art nouveau sau îți rezervi cazarea într-un hotel cu spa, tratamente, masaje, îți va plăcea șederea în Jurmala.

7) Plaja Porto Santo Beach, Madeira Islands - Portugalia

Plajele cu nisip auriu din Porto Santo sunt renumite la nivel mondial. Pe lângă faptul că sunt perfecte pentru farniente, ele sunt renumite pentru virtuțile terapeutice ale nisipului său. Aceasta se numește „psammoterapie” (nisipuri calde).

8) Plaja Nida beach Nida - Lituania

Plaja Nida este situat la 1 oră cu mașina de Klaipéda (la 4 ore de capitala Vilnius). Peste 100 km de nisip fin vă așteaptă în acest loc paradisiac, aproape rupt din restul lumii.

9) Plaja Meia Praia, Lagos - Algarve - Portugalia

Aproape 5 km de nisip auriu vă așteaptă pe această plajă foarte lungă. Nici în sezonul de varf turistic nu va trebui să vă „luptați” pentru a găsi niște metri pătrați de nisip auriu fin în jurul vostru, iar distanțele de siguranță vor fi respectate.

10) Plaja Binz Beach Binz,  Rügen Island - Germania

Această plajă superb[de 5 km lungime este una dintre cele mai frumoase și mai lungi din Germania.