Treceți la conținutul principal

TOP 5 CĂRȚI dezvoltare personală 2020.Cele mai bune cărți de dezvoltare personală Cărturești, Libris, DOL.

Top cărți dezvoltare personală Cărturești, Libris, Diverta 2020. Cele mai bune cărți de dezvoltare personal librării online, pdf.

Vezi care sunt cele 5 cărți de dezvoltare personală care ar putea sa te conducă la următorul nivel de evoluție personală. Cărți de dezvoltare personală care te pot învăța foarte multe lucruri pozitive.

1) SQ - Inteligența spirituală DANAH ZOHAR, IAN MARSHALL - recenzii  comentarii 4,5 din 5

Utilizat de peste un secol, termenul de inteligenţă spirituală a fost multă vreme interpretat greşit, fiind considerat pseudo științific din cauza folosirii sale abuzive în raport cu noile forme de spiritualitate şi religie.

top 2020 cele mai bune carti de dezvoltare personala carturesti

Împrumutând limbajul şi conceptele fizicii cuantice, cei doi autori redefinesc conceptul ca reprezentând o nevoie de semnificații profunde, valori fundamentale, scopuri superioare şi, în acelaşi timp, calea de acces către acestea.

Conceptul de inteligentă spirituală este legat de nevoia de sens a omenirii, aspect care a câştigat în importanţă odată cu apropierea sfârşitului de mileniu.

SQ este ceea ce folosim pentru a ne satisface setea de a găsi sensuri, de a dezvolta viziuni şi de a aprecia valoarea.

Cartea SQ - Inteligența spirituală stabileşte bazele teoretice ale conceptului, definindu-l şi prezentând dovezile ştiinţifice care au permis delimitarea sa, precum şi modalităţile de evaluare şi dezvoltare.

2) Calea implinirii personale TODD DUNCA - recenzii  comentarii 4,5 din 5

Calea împlinirii personale va va ajuta sa descoperiți in voi potențialul latent, inca neexploatat. Va va oferi pe înțelesul dumneavoastră rețeta acumulării puterii extraordinare pentru a putea fi ceea va doriți sa fiti. Va va ajuta sa realizați astăzi lucruri care maine, dar si in anii ce vor veni, va vor schimba viata radical.

Todd Duncan clădește o noua perspectiva asupra noțiunii de succes in toate domeniile vietii noastre. Iata formula care, alimentata prin convingeri sanatoase si disciplina, va va înzestra cu o putere uluitoare, prin care va veti transforma visurile in realitate:

Scop + Pasiune + Planuri + Exercitiu + Perfectiune = Putere

Aceste cinci ingrediente de baza constituie moleculele interne care va vor asigura energia fizica si spirituala ca sa realizati tot ce va doriti in viata. Poate ca va doriti ca aceasta energie sa va ajute sa va schimbati cariera. Poate ca doriti sa gasiti puterea de a slabi, de a renunta la obiceiuri nocive, de a fi mai bine platiti, de a avea relatii mai bune, de a darui vitalitate si intensitate casniciei voastre sau de a crea o mostenire spirituala pentru copiii vostri. Nu exista limite care sa stea in calea acestei puteri extraordinare ce va poate asigura viitorul.

3) Ghicește-Ți Viitorul SCOTT LINGE  -  recenzii  comentarii 4,3 din 5

Iti uram bun-venit într-o aventura extraordinara! Ești pe punctul de a porni intr-o calatorie minunata, care este cu mult mai mult decât ar părea la prima vedere, o călătorie catre un nivel superior de înțelegere si de intuiție, si către propriul destin.

Ghicirea viitorului este in cele din urma o călătorie plina de sensuri, de energie, de iluminare si, sa nu uitam, de distractie! Deci acesta este biletul tău catre o calatorie ce-si va schimba viata si care isi va infatisa cea mai stralucitoare varianta a viitorului tau!

Pregateste-te sa razi, sa inveti si sa-si dezvolti simturile, citind o carte care imbina cele mai utile metode divinatorii cu o intelegere revelatoare in privinta energiei si a felului in care lucrurile se petrec cu adevarat aici, in planul teluric.

Indiferent ce iti doresti sau ce te intereseaza si indiferent ce metoda preferi - tarotul, yoga sau redactarea unui jurnal intuitiv -, aceast carte iti deschide o minunata cale catre autoexplorare si catre amplificarea propriilor puteri spirituale, constituindu-se intr-o explorare a taramului metafizicii.

Indiferent daca incepi sa citesti aceasta carte din simpla curiozitate de a afla mai multe despre un anumit mod de a citii viitorul sau daca te-ai simtit pur si simplu atras de ea, poti fi incredintat de faptul ca te vei regasi pe calea catre legatura directa cu Universul acea Imagine de Ansamblu.

4) Cauza Represiunii RON HUBBARD - recenzii  comentarii 4,3 din 5

O persoana nefericita, fara succes sau care este bolnava, este de fapt un efect al unui lucru sau al cuiva din mediul sau înconjurător.

Cartea Cauza Represiunii "explica efectele fenomenului represiunii asupra oamenilor, pentru ca aceste evenimente aparent întâmplatoare sunt cauzate de reprimarea de către alții."

De asemenea, ajuta sa se descopere sursa oricarei probleme, motivul pentru care exista elemente antisociale si simplitatea procesului de tratare.

5) In Cautarea Perfectiunii O. P. GHAI -  recenzii  comentarii 4,3 din 5

"In căutarea perfecțiunii" este mai mult decât o carte de dezvoltare spirituală, este o bogata colecție de mesaje referitoare la spiritualitate alese din texte aparținând diferitelor tradiții spirituale, precum si observații si citate din sfinți, poeți si filosofi.

Inima isi astâmpără setea iubind, nu așteptând sa fie iubita, Dăruind, nu luând, viata noastră devine împlinită.
MAI POTI CITI
fashiondays.ro