TOP FILME de DRAGOSTE actuale pe care le poți vedea online acasă. Filme de dragoste bazate pe fapte reale sau nu.

FILME de DRAGOSTE pe care le poți vedea online acasă aranjate într-un mic top al preferinţelor noastre. 

Filme de dragoste actuale, filme de dragoste bazate pe fapte reale sau nu, filme de dragoste bune bazate pe romane online subtitrate in romana etc.

1) Atlantique / Atlantics (film de dragoste cu fantome 2019)

Este o poveste de dragoste în stilul Romeo și Julieta, dar și o poveste în care realismul social și elementele magice fac casă bună împreună.

Acţiunea filmului de dragoste Atlantique se petrece în Senegal, într-o comunitate săracă de pe malul oceanului. Aici locuiește personajul central-tânăra care își pierde iubitul.

Acesta dispare în mare, încercând să ajungă în Spania, pentru a-și câștiga existența. Chiar în perioada în care ea este obligată să devină soţia altui bărbat, fostul iubit înecat se întoarce sub forma unei fantome.

filme de dragoste cu final fericit actuale  online subtitrate in romana

Atlantique este un debut regizoral, dar a luat unul dintre cele mai râvnite premii ale filmului, Grand Prix la Festivalul de Film de la Cannes în 2019.

Acest film bun de dragoste se găsește pe Netflix! Așa că îl poți vedea oricând dacă ai abonament sau online pe alte site-uri.

2) Someone great / O fată pe cinste (film de dragoste cu adolescenți 2019)

Cam toată acțiunea filmului de dragoste "O fată pe cinste" se petrece în drum spre sau de la club.

Cele trei fete năzdrăvane și bune prietene vor să se distreze o ultimă oară înainte să facă la modul serios pasul spre responsabilitățile maturității.

Comedia de dragoste Someone great e dinamică, distractivă și haioasă – dacă ești în targetul demografic

Dar e și unul dintre cele mai frumoase filme de dragoste Netflix.

Filmul de dragoste cu adolescenți "O fată pe cinste" are câteva scene romantice emoționante, care ne-au convins să-l includem în topul nostru cu filme de dragoste Netflix.

3) A rainy day in New York (film comedie romantică 2019)

Filmul de dragoste A rainy day in New York este conform rezumatului o poveste simpatică, cu dialoguri bune, actori minunați, un oraș ca niciun altul, New Yorkul, toate împreuna fiind ingredientele unei comedii romantice bune.

Personajele principale din filmul de dragoste A rainy day in New York sunt interpretate de noul star sexy de la Hollywood, Timothée Chalamet, și de Elle Fanning.

Lista de super actori din distribuția A rainy day in New York este completată de Jude Law și Liev Schreiber, amândoi interesați de tânăra, naiva și atrăgătoarea Ashleigh (Elle Fanning).

 Ashleigh a venit în New York să realizeze un interviu pentru revista școlii, cu regizorul de film interpretat de Liev Schreiber.

Doar că lucrurile se complică, interesele amoroase se schimbă și iubitul ei, Timothee Chalamet, descoperă că nu poate trăi fără frumusețea aparte a New Yorkului.

4) Isn’t it romantic / Cât romantism!  (comedie romantică de dragoste 2019) 

"Cât romantism!" este o comedie romantică din  anul 2019 care satirizează chiar... comediile romantice

Distribuția foarte bine aleasă (Rebel Wilson, Liam Hemsworth, Priyanka Chopra), dar și scenariul plin de umor de situație se întâlnesc fericit în această comedie.

Personajul feminin principal e o tipă foarte grăsuță și neîncrezătoare în ea, de asta nici nu iubește comediile de dragoste.

Însă într-o zi se trezește într-o lume perfectă, în care toate clișeele romantice se împlinesc unul după altul: cine romantice cu lumânări, buchete mari de flori, un bărbat super sexy înnebunit după ea etc.

Total neîncrezătoare în realitatea a ceea ce se întâmplă în jurul ei, Natalie încearcă să se trezească din acest vis.

Visul include și o relație de dragoste cu personajul lui Liam Hemsworth, clientul firmei la care lucrează Natalie.

"Cât romantism!" este în concluzie o comedie romantică bine scrisă, cu glume dintr-o bucată, așa că sunt șanse mari să placă și bărbaților.
kitunghii.ro