URIMIL Forte păreri forumuri. Urimil Forte capsule prospect, contraindicații. Prețuri farmacie.

Părerile despre Urimil forte neuro capsule pe forumuri sunt în principal recenzii și review-uri pozitive care exprimă în general un sentiment de încredere și mulțumire. 

Urimil Forte, 30 capsule, Plantapol avea în farmaciile Tei prețul de 56 lei.

În acest prospect găsiți: Ce este Urimil Forte Neuro și pentru ce se utilizează; Compoziție Urimil Forte; Înainte să utilizați Urimil Forte; Cum să utilizați Urimil Forte Plantapol; Reacții adverse posibile Urimil Forte.

Urimil Forte este un supliment alimentar care conține în compoziție 9 ingrediente active care acţionează sinergic, având un rol important în regenerarea nervilor periferici şi ameliorarea durerii.

urimil forte neuro pareri forum contraindicatii

➤ 
VEZI OFERTA FARMACIA DR. MAX

Compoziţie Urimil Forte capsulă:

  • Magneziu (citrat de magneziu - 696.551mg) - 101 mg
  • Uridină monofosfat (UMP) - 65 mg
  • Vitamina B3 (nicotinamidă) - 10 mg
  • Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) - 6 mg
  • Citidină monofosfat (CMP) - 5 mg
  • Vitamina B1 (clorhidrat de tiamină) - 4 mg
  • Acid folic - 400 µg
  • Vitamină B12 (ciancobalamină) - 10 µg
  • Vitamina D3 (colecalciferol) - 10 µg

Deteriorarea nervilor periferici (neuropatia periferică) este frecvent întâlnită la adulţi, iar cele mai frecvente cauze sunt: traumatismele, tulburările metabolice şi ischemice, expunerea la toxine, bolile inflamatorii și cele infecțioase, deficienţe de vitamine sau o asociere a acestor factori. 

În funcție de tipul de nerv lezat (senzorial, motor sau vegetativ), pacienții prezintă durere, furnicături, amorţeală, pareză, slăbiciune musculară, rigiditate, crampe, lipsa reflexelor, tulburări senzoriale sau simptome autonome (cauzate de funcţionarea necorespunzătoare a unuia dintre organele interne).

Nucleotidele pirimidinice, Uridina monofosfat și Citidina monofosfat, au arătat un efect benefic în neuropatiile periferice de diferite etiologii.

O serie de studii au arătat că administrarea de nucleotide pirimidinice, cum ar fi Uridina și Citidina, este eficientă în ameliorarea durerii din neuropatia diabetică, durerile de spate (dorsalgii) și durerea cauzată de modificările induse de compresia traumatică. Administrarea lor duce la refacerea structurii și funcției nervilor deteriorați.

Uridina monofosfat (UMP): participă la sinteza acidului ribonucleic (ARN), induce sinteza proteinelor şi fosfolipidelor (fosfatidilcolinei) și, prin urmare, refacerea membranelor celulare, stimulează refacerea dendritelor care susțin funcția sinaptică, stimulează proliferarea celulelor Schwann și astfel, formarea mielinei (care joacă un rol important în conducerea impulsurilor nervoase), induce creșterea celulelor nervoase şi formarea nervilor, facilitând semnalizarea intracelulară.

Uridina declanșează şi stimulează regenerarea neuromusculară și împiedică transmiterea durerii.

Magneziul (Mg) blochează receptorii celulari (receptorii NMDA) care sunt asociați cu creşterea activității nervoase și debutul durerii.

Este important pentru semnalizarea nervoasă și conducere neuromusculară. Tratamentul cu magneziu este adecvat pentru afecţiunile sistemului nervos periferic. De asemenea, are un efect benefic la pacienții cu dureri cronice de spate, inclusiv cei care nu răspund la terapia standard.

Vitaminele B, cum ar fi B1, B3, B6, B12 și B9 (acid folic) sunt solubile în apă și au un rol important în structura și funcția sistemului nervos. Studiile au arătat că aportul lor duce la ameliorarea durerii neuropate și la îmbunătățirea funcției sistemului nervos.

Mod de administrare Urimil Forte 30 capsule: o capsula pe zi, timp de 3 pana la 6 luni.

Contraindicații Urimil Forte: copii mai mici de 6 ani, femei însărcinate sau care alăptează, persoane cu hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.

Avertizări Urimil Forte:

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, până la 25 de grade.