WIKI DENISA HODIȘAN, MISS PLANET 2019 noua iubită a lui FLICK aka DOMNUL RIMA

Vezi care este biografia DENISA HODIȘAN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DENISA HODIȘAN. Cele mai frumoase poze cu DENISA HODIȘAN le găsiți pe pagina ei de Instagram @11denisahodisan11

FLICK aka DOMNUL RIMA despre  acarui biografie am scris recent ne-a anuntat ca a iesit din pandemie cu o masca si cu EA... NOUA IUBITA.

DOMNUL FLICK are de ce sa se mandreasca cu noua iubita. Este castigatoare a mai multor  concursuri de frumusete dar si fondatoarea primei scoli de modelling  online pentru copii.

Cine este DENISA HODIȘAN castigatoare titlului de MISS PLANET 2019? Originara din ORADEA nascuta la 14 iulie 1993?

domnul rima si iubita zodie varsta inaltime


Provine dintr-o familie  respectată  mai ales ca tatal domnișoarei este SEFUL DIRECTIEI AGRICOLE BIHOR, NICOLAE HODISAN. DENISA are un frate BOBO HODISAN considerat o partida pentru tinerele din ORADEA.

DENISA este mandra de parintii ei care au sprijinit-o sa isi urmeze pasiunea pentru modelling.

DESNISA HODISAN a absolvit FACULTATEA DE MATEMATICA  din ORADEA in anul 2016. Dupa terminarea facultatii a participat la un concurs in CIPRU,  MISS TOP MODEL INTERNATIONAL.

Desi a castigat locul al doilea   DENISA a declarat ca este castigatoarea titului de MISS TOP MODEL INTERNATIONAL lasand sa planeze misterul.  Dar adevarul a iesit la suprafata.

De ce a trebuit sa minta ? In anii urmatori DENISA HODISAN a castigat titlul de MISS BALKANA 2017-2018 si in fine tilul de MISS PLANET 2019.

La concursul de MISS PLANET a fost insotita de iubitul din acea perioada  nimeni altul  decat  MIHNEA GRIGORIU.

MIHNEA GRIGORIU este fiul  controversatului miliardar  DAN GRIGORIU. MIHNEA era intr-o relatie cu ALEXANDRA BECALI.

Presa a scris ca MIHNEA a parasit-o pe ALEXANDRA pentru oradeanca DENISA HODISAN.  Apoi unii au scris ca in fapt domnita DENISA i-ar fi furat iubitul ALEXANDREI BECALI.

Un pic de iz de  scandal care a pus-o intr-o lumina nefavorabila pe DENISA. ALEXANDRA BECALI a declarat presei ca ea si MIHNEA se cunosc de copii si  nu este vorba de o poveste de iubire.

DENISA a fost la concursul  de frumusete insotita de MIHNEA cel pe care il numea " JUMATATEA MEA" si "SUFLETUL MEU PERECHE".

Evident ca povestea lor nu a durat dar nici DENISA nu a plans prea tare dupa despartire.

DENISA HODISAN masoara 1, 70 m si cantareste 51 de kg iar masurile ei sunt de 90-60-90.

Copilaroasa crede inca in unicorni  si este obisnuita sa i se faca poftele. Va fi un exercitiu mare de imaginatie pentru FLICK  sa compuna poezii sa  raspaunda provocarilor in a-si curta  iubita.

DENISA HODISAN  este fondatoarea unei scoli de modelling si dezvoltare personala pentru copii.

Este vorba de SCOALA DE PRINTI SI PRINTESE "GIFT OF BEAUTY". DENISA HODISAN este mandra sa spuna ca aceasta scoala este cea mai buna din tara.

Elevele si elevii sai cu varste de la 4 la 14 ani sunt deja castigatori la   concursuri de frumsete. De pilda MAYA RADAC absolventa a scolii de modelling si bune maniere pentru copii de tinuta de DENISA HODISAN a reusit o mare performanta.

MAYA RADAC este primul copil din ROMANIA selectat sa faca parte dintr-un documentar de fashion realizat de revista VOGIE care  ar fi urmat sa fie transmis la FESTIVALUL de la CANNES de anul acesta.

In THAILANDA in 2019 o alta eleva a SCOLII DE PRINTI SI PRINTESE  GIFT OF BEAUTY,  DARIA SERA a castigat PREMIUL DE CEL MAI BUN PORTOFOLIU de MODEL, PREMIUL PENTRU  PROBA DE TALENTE.

DENISA  HODISAN  este si antrenoare de fitness dar si fondatoarea REVISTEI COPIILOR "GIFT OF BEAUTY".

In perioada pandemiei  DENISA  a trecut la un alt nivel si si-a mutat scoala de modelling si bune maniere GIFT OF BEAUTY ONLINE.

DENISA HODISAN poze rare nemachiata biografie

Este prima scoala de acest fel din ROMANIA. FLICK  are o noua iubita nu doar frumoasa dar si priceputa in afaceri.

Pentru DENISA HODISAN perioada de pandemie nu a fost deloc plictisitoare. Afacerile ii meg bine si are un NOU IUBIT si nu orice iubit ci unul cunoscut , faimos si CELEBRU.

FLICK si DENISA HODISAN formeaza cel mai nou cuplu in showbiz. FLICK este fericit si  asta inseamna ca vom avea parte de rime si poezii incantatoare.

Cand esti indragostit  te simti  cu capul in nori.  Asteptarea   lui FLICK a meritat. NOUA IUBITA, DENISA HODISAN  este MISS PLANET 2019.

Va fi o poveste de dragoste la distanta? Se va muta FLICK la ORADEA sau DENISA va veni in capitala pentru FLICK.?