Adriana Cărare biografie, vârstă, iubit, zodie, înălțime

Vezi care este biografia Adriana Cărare și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Adriana Cărare. Cele mai frumoase poze cu Adriana Cărare le găsiți pe pagina ei de Instagram

BIOGRAFIE ADRIANA CĂRARE


Adriana Cărare are vârsta de 23 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Pentru ea, partenerul ideal trebuie sa fie înalt, brunet, frumos si atletic.

Adriana Cărare de la Puterea dragostei sezon 3 își dorește un bărbat romantic, hotarat, care sa aibă încredere în ea și să o iubească necondiționat. Adriana spune despre ea ca este o fire competitiva, care obține tot ceea ce si-a propus și lupta pentru ceea ce îi aparține.

Adriana Carare spune despre ea ca este o fire competitiva, care obține tot ceea ce si-a propus și lupta pentru ceea ce ii aparține.
Adriana Carare wiki biografie puterea dragostei

Alexandra Cărare este soră mai mare și există o diferență de trei ani între ea și Adriana. După ce a intrat în emisiune, Adriana a spus că singura ei prietenă este sora ei. Alexandra Cărare a fost căsătorită, însă în prezent este divorțată și are o fiică de 5 ani.

Pe Adriana Carare o puteți vedea în cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie 2020.

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

Paisprezece concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.