AMINA MUADDI biografie, vârstă, părinți, pantofi

Wiki Amina Muaddi are vârsta de 32 de ani și este celebră în toată lumea pentru creațiile sale în materie de pantofi. 

Conform biografiei, Amina Muaddi și-a dorit întotdeauna să facă modă,  iar în urmă cu 4 ani avea  deja o carte de vizită de invidiat: un brand într-o ascensiune de neoprit (Oscar Tiye) și o colaborare cu un designer haute couture (Alexandre Vauthier)

Tocurile sale extravagante au făcut senzație pe cele mai cunoscute podiumuri, iar acum, tânăra  de origine română, Amina Muaddi, a dezvăluit că Rihanna a angajat-o pentru a o ajuta cu linia de pantofi Fenty.

Pantofii Aminei Muaddi se numără acum printre piesele must-have ale vedetelor și se regăsesc constant în mai toate reviste de modă internaționale.
wiki amina muaddi romania pantofi de lux

Cel mai probabil i-ai văzut deja în feed-ul tău de Instagram, purtați de Rosie Huntingtom Whitley, Kendall Jenner ori Rihanna

Mama creatoarei Amina Muaddi este româncă si tatăl iordanian, dar sune ca se simte in aceeași măsura și italiancă, pentru ca si-a petrecut majoritatea vieții in Italia.

Amina Muaddi și-a petrecut copilăria pe rând, în Iordania, unde a locuit 7 ani, în România (9 ani), iar apoi s-a mutat în Italia, unde a și studiat la The European Institute of Design din Milano.

Spune că atunci când este cu italieni, este italianca, cand este cu romani, este romanca, cand este cu arabi, este araboaică.

Aceasta este Amina Muaddi si de aceea este greu sa simtă ca are rădăcini puternice. E o problema cu care s-a confruntat întotdeauna: uneori se simte dezrădăcinată.

Initial Amina Muaddi a vrut sa fie un editor de moda, iar apoi a vrut sa aibă propria ei linie de creație. A vrut sa facă pantofi pentru ca asta iî plăcea cel mai mult.

Mulți dintre pantofii creați de Amina Muaddi au o intepretare culturală semnificativă: de exemplu, colecția de toamnă/ iarnă 2017/2018 include o mulțime de stiluri de pantofi direct influențate de opinca românească! Toate sunt dezvoltate prin estetica ei și prin felul ei foarte italian de a vedea și expreima feminitatea.

În prezent, Amina Muaddi locuiește la Paris, unde s-a mutat datorită colaborării cu designerul Alexandre Vauthier. Tot aici, se desfășoară și activitatea creativă a Aminei în jurul brandului său personal Amina Muaddi Shoes
amina muaddi romania pantofi vedete

Revenind la recenta colaborare cu Rihanna, Amina Muaddi a mărturisit că Jahleel Weaver, stilistul artistei, a achiziționat de-a lungul timpului pentru aparițiile acesteia nenumărate perechi din colecțiile sale.

Rihanna și Amina Muaddi au postat de curând fiecare pe contul său de Instagram câte un mesaj.

Ambele postări au prezentat aceeași fotografie cu artista născută în Barbados și designerul jumătate român, jumătate iordanian.

De asemenea,  Amina Muaddi a scris la postarea sa de pe Instagram:  “Realizarea acestei colecții pentru @fenty și @badgalriri a fost o imensă plăcere! Sper să vă placă la fel de mult cum ne place nouă!