Treceți la conținutul principal

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena biografie, vârstă, iubit, zodie, înălțime concurentă Puterea Dragostei

Vezi care este biografia Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena. Cele mai frumoase poze cu Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena le găsiți pe pagina ei de Instagram

BIOGRAFIE BACOSCA BICA ALEXANDRA MARIANA ELENA


Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are vărsta de 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Toți cei care o cunosc ii spun Alexandra.

Alexandra Mariana Elena este pasionata de social media, ca și sora ei mai mica din competiție, Adriana.

Alexandra Mariana Elena de la Puterea Dragostei a menționat încă din prima clipa ca a fost căsătorita. În prezent Alexandra Mariana Elena este divorțată și are o fetita în vârstă de 5 ani.

Bacosca Bica Alexandra Elena wiki facebook instagram.webp

Își dorește alături de ea un bărbat sincer, care sa ii fie mereu alături și sa o respecte.

Alexandra Mariana Elena a venit în aceasta emisiune cu gânduri mari, își dorește sa se căsătorească, iar rochia de mireasă o are deja pregătită.

Alexandra recunoaște ca, pe lângă calități, are și defecte. Este loiala, sincera, directa, dar și impulsiva și agitata.

Nu ar accepta si n-ar trece peste minciuna.

Alexandra Mariana Elena spune că nu a înșelat niciodată si nu ar vrea sa aibă parte de asta. Ii plac provocările si spera sa ajungă pana în finala si chiar sa fie câștigătoarea acestui sezon.

Pe Alexandra Mariana Elena o puteți vedea in cel de-al treilea sezon al emisiunii "Puterea Dragostei", care este difuzat din 27 iulie 2020.

Puterea Dragostei și-a anunțat concurenții sezonului trei. Emisiunea matrimonială de la Kanal D, care începe care a ajuns la sezonul trei, și-a aflat protagoniștii.

14 concurenți, șapte băieți și șapte fete vor intra aici, în casa pentru a-și arăta sentimentele, emoțiile, trăirile.

Și de această dată se vor naște noi povești de iubire iar sentimentele vor fi trăite la intensitate maximă'

Reamintim că noul sezon Puterea Dragostei are parte și de nouă prezentatoare în locul Andreei Mantea. Este vorba despre Cristina Mihaela Dorobanțu, fostă concurentă „Bravo, ai stil!”.
MAI POTI CITI