Bianca Maria Comănici biografie, vârstă, iubit, zodie, înălțime

Vezi care este biografia Bianca Maria Comănici și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Bianca Maria Comănici. Cele mai frumoase poze cu Bianca de la Puterea Dragostei le găsiți pe pagina ei de Instagram @biancamariateam

BIOGRAFIE BIANCA-MARIA COMĂNICI

Bianca Maria Comănici este o tânăra constănțeancă in vârsta de 21 ani născută se pare într-o zodie norocoasă.

Romantica si sigura pe ea. Bianca provine dintr-o familie numeroasă, mai are doi frati si o sora.

Ii plac plimbările lungi sub clar de luna si are o slăbiciune pentru parfumurile fine.

Bianca s-a înscris la “Puterea Dragostei” pentru ca spera sa întâlnească băiatul perfect pentru ea: matur, cerebral, sincer si inteligent.
wiki bianca maria comanici biografie iubit data nasterii

Bianca este foarte pretențioasă la capitolul “partener” asa ca bărbatul perfect trebuie sa stie ce vrea de la viata, dar sa nu isi neglijeze fizicul. Acesta trebuie sa aiba un corp armonios si atletic

Bianca Comănici este concurenta care a stat în casa Puterea Dragostei încă de la începutul sezonului 1. Bianca este veterana Puterea Dragostei.

A fost concurentă în sezonul 1, pe care l-a și câștigat, apoi a rămas și în sezonul 2, unde a ajuns până în Finala.

Când a ajuns la Puterea Dragostei, Bianca abia împlinise vârsta de 19 ani, era o copilă timidă, care  a crescut și s-a dezvoltat în lumina reflectoarelor, iar în toată această perioadă Andreea Mantea i-a fost alături, așa cum le-a fost și celorlalți concurenți.

Acum,  Bianca Comănici a câștigat Puterea Dragostei sezonul 2, după ce fusese câștigătoare și în sezonul 1.

Nu realizez că am câștigat. Sezonul ăsta e diferit față de primul. În primul sezon, am simțit că a fost ca ”o palmă peste față” pentru ceilalți, acum însă a fost altfel. Poate dacă acum ar fi câștigat alta nu mă mai urau așa mulți. În finala aceasta aveam lângă mine o prietenă, cel puțin așa credeam (Berna)”, a declarat Bianca de la Puterea dragostei.

Bianca și Livian au plecat acasă cu marele premiu, după o Finala Puterea Dragostei emoționantă, în care Andreea Mantea le-a spus să-și asculte inima și să fie în continuare împreună, mai ales că spun că se iubesc.