Biografia DARIA CRIȘAN fiica lui CATALAN CRIȘAN vârstă, părinți, studii

Vezi ce biografie are DARIA CRIȘAN și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are DARIA CRIȘAN. Cele mai frumoase poze ale DARIA CRIȘAN le găsiți pe pagina ei de Instagram @daria_crisan_

DARIA CATALINA CRIȘAN si ANDREI CRIȘAN sunt cei doi copii ai cântărețului CĂTĂLIN CRIȘAN și a cântăreței LUCIA BUBULAC.

Povestea de dragoste dintre LUCIA  BUBULAC si CĂTĂLIN CRIȘAN a fost una cu năbădăi. Cei doi au doi copii pe DARIA si ANDREI.

După paisprezece ani de căsnicie CĂTĂLIN CRIȘAN divorța de soția sa LUCIA sătulă sa mai suporte infidelitățile artistului mai mereu plecat prin turnee.

Copii au rămas in grija ei și toată admirația pentru cum a știut LUCIA sa își crească singura cei doi copii. După divorț cei care au suferit cel mai mult au fost cei doi copii DARIA și ANDREI.

DARIA nu a acceptat cele doua căsătorii ulterioare ale tatălui sau. Relațiile dintre DARIA si tatăl ei au fost reci pana recent când CĂTĂLIN a invitat-o pe DARIA sa cânte în duet la spectacolul aniversat de la SALA PALATULUI.
daria crisan biografie varsta

Fetita înaltă, subțirică si cu privirea melancolica s-a transformat de-a lungul anilor. A moștenit talentul muzical al părinților ba chiar i-a depășit.

A absolvit LICEUL GHEORGHE ȘINCAI din capitala. A jucat teatru fiind eroina principala in piesa "PROFESORUL DE FRANCEZA" piesa pusa in scena de tatal ei CATALIN CRISAN.

A câștigat PREMIUL 1 in cadrul concursului de dans SINCAI FEST in timpul liceului. S-a prezentat la concursuri muzicale unde a uimit audienta.

Un alt premiu câștigat este cel organizat de un post de radio VIRGIN TALENT HUNT. Frumusețea i-a adus contracte de modell-ing.

Înaltă serafica cu ochii mari albaștri ai mamei sale DARIA a intrat si in lumea teatrului si figurează ca  actrița si cântăreața la TEATRUL CONSTANTIN TĂNASE.

În cele din urma CĂTĂLIN CRIȘAN  i-a întins o mana de ajutor fiicei sale. DARIA isi ajuta tatal la CENTRUL EDUCATIONAL CĂTĂLIN CRIȘAN.

În 2019 DARIA CRIȘAN a intrat la facultate. Si nu orice facultate. DARIA este studenta în anul al 2-lea la FACULTATEA DE MEDICINA si FARMACIE CAROL DAVILA din BUCUREȘTI.

Ii place sa înoate si sa joace tenis. CĂTĂLIN CRIȘAN i-a compus prima melodie fiicei sale " VREAU SA FIU BALERINA". Când era mica nu asculta muzica părintelui sau.

Păcat ca DARIA si ANDREI nu l-au avut alături pe tatal CĂTĂLIN CRIȘAN dar rănile trecutului au trecut poate un pic mai ușor gratie LUCIEI BUBULAC o MAMA EXEMPLARA.

DARIA este  frumoasa, talentata si are toată viata înainte. Va deveni medic si va alina suferințele oamenilor.
daria crisan wiki studii parinti

La vârsta de 20 de ani DARIA CRIȘAN are o viata plina. Trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr pe care-l tine departe de ochii presei.

Are motive de fericire. A restabilit cumva relația cu tatăl sau "rătăcitor"  Mama i-a fost mereu alături.

DARIA nu se considera  COPIL DE VEDETE dar a devenit o VEDETA. Simt artistic, sensibilitate, talent DARIA  CRIȘAN se împarte între muzica, film, teatru și studiile  la FACULTATEA DE MEDICINA.

 BRAVO, DARIA CRIȘAN! O tânără de nota 10!