Biografia JASMINE IANȚU fata lui VIRGIL IANȚU vârstă, data nașterii, zodie

Vezi care este biografia Jasmina Ianțu și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Jasmine Ianțu. Cele mai frumoase poze cu Jasmina Ianțu le găsiți pe pagina ei de Instagram.

Povestea de dragoste dintre VIRGIL IANȚU și iubita lui ROXANA ALEXANDRU a fost  de la începuturi discreta.

Amândoi lucrau in televiziune si s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare a celei mai reușite emisiuni "VREI SA FII MILIONAR".

ROXANA era o fata vesela, relaxata si inteligenta. Si foarte frumoasa.Asa o descria VIRGIL pe ROXANA. Iar ACUM este si mai frumoasa.

ROXANA era o femeie căsătorită. Ea a divorțat de soțul ei si apoi povestea de dragoste  dintre ROXANA si VIRGIL a inflorit.

Sunt împreună de 15 ani NU S-AU CĂSĂTORIT pentru ca le este foarte bine asa. Rodul iubirii lor este JASMINE MARIA o fetita tare scumpa care s-a bucurat de dragoste si  o educație  aleasa.
jasmine iantu biografie varsta data nasterii iubit

Wiki: JASMINE s-a născut la 25 iulie 2005 (Zodia Leu). Recent a împlinit vârsta de 15 ani si a intrat la liceu. Fetita cu parul cârlionțat  si gropite in obraji a devenit o adolescenta  speciala.

Ce poti spune despre JASMINE? Este frumoasa foc o frumusețe naturala fara prea multe artificii. Obișnuiește sa cânte dar nu pe o scena pentru ca ii este rusine.

E pasionata de moda de haine. Ii place sa isi faca singura  rochii , tricouri vrea sa fie diferita.
Se gandeste la o cariera de designer dar mai are timp sa se razgandeasca.

Televiziunea nu intra deocamdată in opțiunile de viitor. JASMINA a aparut alaturi de tatal sau la mai multe emisiuni la "TEO SHOW," " LA MARUTA".

JASMINE MARIA adolescenta  face parte din GENERAȚIA Z. De la aceasta generatie VIRGIL IANTU spune ca a învățat  multe lucruri.

De pilda sa știe sa fie un bun ascultător. Pentru ca aceasta generație  suferă de lipsa unei comunicări  cu părintii in primul rând.

ROXANA si VIRGIL sunt doi părinti deschiși  care au reușit sa comunica cu fata lor. Ei vor sa  fie cei mai buni prieteni ai fiicei lor.

De aceea discuta despre absolut orice. Se glumește mult in familia IANTU. JASMINA ar fi vrut ca numele ei sa fie JASMINE cu E nu cu A.

VIRGIL IANȚU isi dorește ca JASMINE sa fie un model de caracter. Sa stie sa isi aleaga  drumul in viata pe baza pasiunilor sa aiba principii de viata.
wiki jasmine iantu si tatal sau

Si când vorbim despre dragoste  e greu la 15 ani. VIRGIL isi dorește ca atat JASMINA cat si celelate fete ale GENERAȚIEI Z sa  conștientizeze rolul educației.

Sa știe sa se ferească de capcane sa știe cum sa isi aleagă un prieten. VIRGIL este atent la GENERATIA Z si are in plan un proiect care sa vina in ajutorul adolescenților.

JASMINE este îndrăgostită de ARTA de tot ce tine de creativitate. Este liceeana si trăiește cu bucurie  SUNT ANII DE LICEU  cei mai frumosi  din viata unui om.

JASMINE citește, se plimba, asculta muzica, lucruri obișnuite pentru un adolescent. Nu  se stie poate va cocheta cu modelling-ul.

JASMINE IANȚU este o fata frumoasa , speciala este fiica unor VEDETE. Si totusi pentru ea VIRGIL IANÎU, cunoscutul om de televiziune , artist excelent , iubitor de folclor si muzica aleasa este TATA mai intai.

JASMINE este universul părinților sau  doi oameni atât de speciali ROXANA ALEXANDRU si VIRGIL IANTU.

Parinti celebri si un unchi celebru FLORIN IANTU fratele lui VIRGIL. Cu siguranță vom mai auzi de  JASMINE IANTU.