Biografia JULIE SĂVUICĂ STANCIU fata DANEI SĂVUICĂ, MODELUL DE LA MEDIU

WIKI: RĂZVAN si DANA SĂVUICĂ model de succes, prezentatoare TV si realizatoare de emisiuni, femeie de succes au fost căsătoriți timp de 25 de ani.

Divorțul a fost un șoc in showbiz căsnicia cuplului fiind considerată una dintre cele mai frumoase si trainice.

Au divorțat rapid la notar dar continua sa se ocupe împreună de unica lor fiica frumoasa JULIE.

JULIE este o tânără echilibrata, serioasa si a spus  dupa divortul parintilor ca își dorește ca mama ei sa fie sănătoasa si fericita. JULIE a fost un copil dorit  și a trait întreaga copilărie și adolescență literalmente in puf ca o mica prințesă.

JULIE STANCIU s-a nascut la BUCUREȘTI la 8 decembrie 1994.

DANA SĂVUICĂ se încadrează in liga MAMELOR CELEBRE. Nu doar pentru ca  este o femeie puternica, stilata, curajoasa un adevarat model de urmat.
julie stanciu biografie varsta data nasterii iubit

Pentru ca a fost un model de succes mai apoi și-a înființat propria scoală de modele  ce a repurtat mereu succese. DANA SĂVUICĂ este blonda speciala si pentru faptul ca a fost PRIMA FEMEIE din ROMÂNIA care a pozat pentru REVISTA PLAYBOY.

DANA a ezitat multa vreme dar a acceptat numai dupa ce a primit si acordul părinților. Tatăl DANEI a fost CONSULUL ROMÂNEI vreme îndelungată in SRI LANKA, INDONEZIA, MALAEZIA, FILIPINE, CIPRU, PAKISTAN.

GEORGE SAVUICA a studiat DIPLOMAȚIA la MOSCOVA și s-a specializat in limbile : indoneziana,  rusa si engleza.

Era firesc ca DANA  fiica  cuplului SAVUICA sa fie o femeie citita si iubitoare de călătorii. Orice lucru făcut în viata a fost cu măsura. DANA mai are  o sora si multe prietene  bune.

Deși DANA a părut excesiv de îndrăzneață in comportamentul ei de femeie ce nu se sfiia sa discute despre subiecte tabu cum ar fi sexul.

DANA SAVUICA a visat ca va avea o fata pe care o va chema JULIE. Si asa s-a întâmplat. DANA a rămas însărcinată si a știut ca va avea o fata pe care o va boteza JULIE.

JULIE a venit ca o binecuvântare si o minune pentru RAZVAN si DANA. Fetita arata ca o păpușă. Si asa i-au rămas trăsăturile si in ziua de azi.

JULIA a mostenit frumusetea fizica a celebrei sale mame. JULIE a mers in vacante exclusiviste de mica. A terminat un liceu celebru pentru ca la JEAN MONET liceenii sunt doar copiii de oameni bogati.

La liceu unul dintre subiectele preferate era moda. Fetele arătau zilnic  ca la o prezentare de moda. Lui JULIE i-a plăcut sa fie diferita. A mai făcut ea si nazbatii nu mari  a fost parata ca a fumat in curtea liceului.

Si mama DANA imediat a luat măsuri.

In liceu JULIE a lansat o colecție de haine pentru adolescente JULIETTE. A încercat o cariera muzicala. A scos doua piese NEUROTIC LADY si PARTY LIKE ANIMAL.

La vârsta de 13 ani a participat la EUROVISION-UL COPIILOR si a obtinut locul al doilea.

Managerul a făcut o proasta promovare si melodiile nu au ajuns la inima publicului. Si asa JULIE nu a mai avut aplomb pentru o cariera in muzica.

A debutat în modelling a avut apariții in emisiuni alături de mama sa. JULIE si mama nu prea discutau despre povesti de dragoste , de băieți.

JULIE a realizat la îndemnul lui DAN SILVIU BOERESCU un shooting pentru revista TABU. A fost detașată, s-a simțit bine,  invatase de la DANA cum sa fie naturala in fata camerei de filmat.

JULIE era extrem de selectiva. Si prefera sa discute despre baieti cu tatăl sau spunându-i mamei ca ea nu are de unde știi cum gandeste un bărbat.

La majorat JULIE a primit cadouri de fite si a petrecut intr-un restaurant italian alaturi de colegi.

Prietenul lui Julie Săvuică, un student la medicina, i-a dăruit un inel  EMILIO PUCCI cu ametist de la VICTORIA 46.

Cârti, un gadget scump de toate a primit, JULIE. DANA si RĂZVAN erau mândri de fiica lor.

JULIE a plecat la facultate cu o bursa ERASMUS la LONDRA. Mentorul sau in alegerea carierei a fost  bunicul ambasador. Bunicul i-a deschis apetitul pentru o carieră in diplomație.

Si asta vrea sa devina JULIE in final DIPLOMAT DE CARIERA. Ar fi putut sa aleagă o facultate de fashion. Dar JULIE a studiat la o facultate in BIRMINGHAM a făcut cursuri de politica externa .

Dupa un an petrecut in străinătate JULIE a revenit acasă. Spunea ca într-un final reusise sa se adapteze vieții londoneze dar dorul de familie si prieteni a fost mai mare.

Revenita acasa  JULIE a dat admitere si a intrat la FACULTATEA DE STIINTE POLITICE cu predare in limba engleza in cadrul UNIVERSITĂȚII BUCUREȘTI.

JULIE a făcut si MASTERUL in cadrul aceleiași facultăți. A făcut un Internship in străinătate.

A lucrat in câteva companii multinaționale. De anul trecut JULIA a prins un post temporar in GUVERN.

JULIE STANCIU lucrează la ministerul condus de GRAȚIELA GAVRILESCU, MINISTERUL MEDIULUI.

Este consilier de afaceri europene. Răutăcioșii din presa au botezat-o "MODELUL DE LA MEDIU".

Dar JULIE chiar  a studiat  si nu a ajuns in guvern nu tocmai ca o pipita sau ca amanta vreunuia.

DANA SĂVUICĂ este mandra de fiica ei despre care spune "FIICA MEA STA PE PROPRIILE PICIOARE. MA BUCUR CA MERGE PE DRUMUL EI DAR VAD CA URMEAZĂ SI DRUMURI CA ALE MELE."

DANA și fiica sa sunt cele mai bune prietene discuta  împreună  despre toate si toate merg in călătorii impreuna.

JULIE  a devenit o tanara  care știe ce vrea de la viata. Nu vorbește despre  viața sentimentală. Apariții rare pe la evenimente.

JULIE are asigurata o viata lipsita de griji. La un moment dat părinții i-au făcut cadou și un apartament in SINAIA.

Are posibilitatea de a călători in locuri la care alții pot doar sa viseze.  S-a obișnuit cu luxul asa a crescut  părinții s-au ocupat sa ii ofere o educatie aleasa.

JULIE este fiica unor VEDETE dar asta nu înseamnă ca   nu știe valoarea banilor. Si-a dorit independenta financiară și pentru a-si satisface niște capricii și-a castigat banii singura.

JULIE SAVUICA STANCIU va fi o adevărată provocare pentru bărbatul cu care se va căsători. JULIE a fost obișnuită sa aiba tot ce-si doreste deci nu iis va alege bărbatul după potenta financiara.

Dar sigur ca trebuie sa fie un bărbat din aceesi LIGA  sa provina dintr-o familie buna, sa fie independent si  romantic.

Important este ca JULIE nu a ținut niciodată paginile ziarelor cu scandaluri.  JULIE este tanara, frumoasa , stilata traieste in lux.

Ii dorim sa fie la fel de ambitioasa ca și bunicul și sa isi indeplineasca visul de a-i călca pe urme si de a deveni CONSUL. E un drum lung o adevărată provocare dar JULIE este ambitioasa.

BRAVO, JULIE STANCIU! Clar ca este o APARIȚIE  cand apare pe culoarele MINISTERULUI MEDIULUI!