Biografia SARA DENISE ARZAN fata designer-ului ADINA BUZATU si a afaceristului turc CENAP ARZAN

Vezi care este biografia Sara Denise Arzan (zodia Scorpion) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Sara Denise Arzan. Cele mai frumoase poze cu Sara Denise Arzan le găsiți pe pagina ei de Instagram.

WIKI: SARA DENISE ARZAN este fata celebrului designer ADINA BUZATU si a omului de afaceri de origine turca CENAP ARZAN.

ADINA si CENAP sunt părintii celebri ai fetei SARA DENISE. O fata frumoasa  si acum știm de la cine a moștenit aerul exotic.

ADINA BUZATU si CENAP ARZAN au fost căsătoriți  dar la un moment dat s-au despărțit. Au păstrat relații calde si au știut amândoi sa isi sprijine fata.

Omul de afaceri are si afaceri in ROMANIA si  tine legătură atat cu ADINA fosta sotie dar si cu SARA DENISE. Omul de afaceri a fost prezent la deschiderea magazinului ADINEI BUZATU in 2017.
SARA DENISE ARZAN Biografie varsta inaltime iubit

 SARA DENISE a început sa lucreze alături de celebra sa mama din liceu.  Si-a castigat banii proprii.

A avut parte de o educație aleasa cele mai bune școli si tot ce e mai bun doar este unica fiica a ADINEI. Dar ADINA nu a răsfățat-o   fără sa o invete rostul banilor.

SARA DENISE ARZAN a învățat la SCOALA CENTRALA din BUCUREȘTI. A urmat apoi COLEGIUL NATIONAL BILINGV GEORGE COȘBUC".

A întrerupt cursurile acestui liceu si s-a mutat la alt liceu prestigios INTERNATIONAL SCHOOL OF BUCHAREST.

A urmat facultatea in ELVEȚIA si a rămas sa locuiască in LAUSANNE. Din 2019 lucrează ca INTERN la MARKETING &EVENTS MEWS.

Evident ca si-a trecut in Cv si faptul ca a lucrat ca PURCHASING ASISTANT MANAGER la TRENDS BY ADINA BUZATU  firma mamei sale.

La vârsta de 18 ani SARA si-a serbat majoratul alături de prieteni  si a avut la petrecere cei mai in voga artisti de la VELEA, ANTONIA samd.

SARA este o fată practica  a învățat sa stea pe propriile picioare. A călătorit singura  cu avionul a trecut prin peripeții a pierdut legături dar s-a descurcat.

Merge alături de ADINA in vacante si la petreceri. ADINA BUZATU alături de fiica ei a fost prezenta la aceea petrecere de deschidere a unui hotel luxos.

Acea petrecere unde se presupune ca s-a infectat ANDREEA ESCA.

ADINA a filmat  si a pus pe INSTAGRAM  si de acolo filmulețul a fost preluat de toate televiziunile. Evident ca ADINA si-a făcut  apariția strălucitoare  iar SARA aparea in cele mai multe cadre.

Si cum filmulețul a fost prezentat de multe ori pe la televiziuni  SARA a avut fara voia ei o ampla publicitate. Mititica era mereu prezentata  mâncând  foarte amuzant.

Si mai amuzant este faptul ca SARA este o fata extrem de naturala si  comenta faptul ca numai ea este filmata când mănâncă.

SARA   nu este chiar foarte slăbuța, adora sa mănânce dar are mereu un umor care te da gata. Naturalețea asta si  modul in care se prezintă vine si din faptul ca este o fata cu picioarele pe pamant.

Are parte de rasfat si lux dar nu crede ca i se cuvin fără  munca proprie. SARA DENISE stie ca vrea sa isi întreacă mama in cariera.

Are vărsta de 22 de ani si s-a născut in ZODIA SCORPION, 24 octombrie. SARA a invatat sa fie o femeie cu stil practic a învățat de la cei mai buni.
SARA DENISE ARZAN poze rare cu mama sa Adina Buzatu

Pozele ei sunt făcute in ATELIERUL LUI MARIUS BĂRĂGAN fotograful VEDETELOR.

Machiajul si tainele acestuia le-a deprins de la MIRELA VESCAN alta celebritate din lumea modei. Iar de parul ei se ocupa cine oare stilistul vedetelor CRISTI PASCU.

SARA DENISE este fata de VEDETE dar  este total lipsita de FIȚE. Nu este deloc aroganta.

O fata frumoasa   care a muncit sa ajungă unde este. Si dacă trăiește la LAUSANNE este meritul ei si al părinților care au știut cum sa isi crească fata.

Iar ea s-a tinut de scoala  si  a învățat ca SUCCESUL înseamnă munca si transpirație. Nu poți fii  VEDETA doar pentru ca ai parinti  celebri .

BRAVO, SARA DENISE ARZAN ! Oricand poti deveni o sursa de inspiratie pentru tinere! E o scumpa fata asta !

 Nu a apelat la operativi nu si-a modelat nasul sau alte parti ale corpului.  Frumusetea nu vine  din artificii.