Treceți la conținutul principal

Biografie ELENA BONCEA data nașterii, vârstă, zodie, iubit, studii

Wiki ELENA BONCEA. Biografia fiicei LOREDANEI si a lui ANDREI BONCEA pasionată de muzica trăiește o dragoste cu JEAN GAVRILĂ. Foto Elena Boncea Instagram @elena_boncea

Cand a venit pe lumea mama i-a compus o melodie E si a numit-o MIRACOL. ELENA GROZA BONCEA este fiica cantaretei LOREDANA GROZA si a fostului director de la PRO TV , ANDREI BONCEA.

ELENA BONCEA s-a născut la 14 iulie 1998 (zodia Rac) si de curand si-a serbat cea de-a 22-a aniversare. ELENA are părinți celebri și  un NAS DE BOTEZ mai mult decat celebru.

Nasul ELENEI este UNICUL FLORIN CALINESCU. Bunicii din partea mamei LOREDANA, VASILE si  LEONIDA GROZA  impreuna cu unchiul CRISTIAN GROZA aka fratele LOREDANEI s-au ocupat de creșterea si educarea fetei.
elena boncea wiki biografie iubita lui jean gavrila

Chiar dacă nu petrecea prea mult timp cu fata ei  LOREDANA nu a scapat-o din ochi. Cand a mai crescut a luat-o in concerte numind-o TOUR OPERATOR in turnee.

ELENA BONCEA a făcut un liceu privat cu predare in limba engleza INTERNATIONAL BRITISH SCHOOL. Taxele ajung și la 12 000 de euro pe an dar  asta nu a fost o problema pentru părinți. celebri.

ELENA spunea despre mama LOREDANA intr-un interviu : "Este greu sa ai o MAMA CELEBRA cateodata poate fi si enervanta si nu ma asculta. MAMI e si DRAMATICA. Eu CANT putin dar in general sunt o pacoste".

Da e greu sa iti formezi personalitatea cand ai părinți celebri  dar ELENA a reușit.

NU CANTA dar e aproape de artiști. ELENA BONCEA este producător muzical si lucrează la unul din posturile de radio din capitala.

 A mostenit talentul bunicului tatal LOREDANEI. VASILE GROZA a fost cadru didactic la fel ca si soția sa LEONIDA.

De cand s-a nascut nepotica ELENA și-a dedicat viata creșterii ei. Din tinerete compunea versuri ACROSTIHURI pentru  MARIUS TUCA, FLORIN CALINESCU, RARES BOGDAN, RADU BELIGAN.

Cand a mai crescut ELENA  bunicul LEONIDA a inceput sa scrie si piese de teatru pentru copii. Unele dintre aceste piese au fost  puse in scena la serbarile scolare.

Pe la vreo 15 ani   lumea comenta ca ELENA nu e prea ordonata. Cum prin vene ii curge sanfe de moldoveanca ELENA a știut sa dea replica haterilor.

 Parea chiar si agresiva verbal.  Intre timp ELENA a prins gustul  hainelor fashion  moda fiind una dintre pasiuni.

Părinții au dus-o in vacante in cele mai exotice locuri. Nu avea cum sa nu prindă acest" microb" al calatorilor. LOREDANA a dus-o si la concertul celor de la ONE DIRECTION  trupa preferata.

La fiecare aniversare  ELENA a avt parte de petreceri fastuoase alături de familie , prieteni si artiștii preferați. La majorat LORI l-a invitat  pe artistul preferat MIHAIL care i-a cantat hitul " MA UCIDE EA".

Anul acesta la aniversare i-au fost  alaturi SMILEY, FLORIN RISTEI, STEFAN BANICA JR, DELIA.

Este de admirat cum LOREDANA stie sa fie o mama prieten. LORI spunea ca ELENA a mostenit temperamentul tatălui.

Iubește discreția e un copil înțelept, echilibrat si " cool". E detasata emotional stie ce vrea. Si in plus  este o tanara care iubeste lectura.

Îl adora pe SHAKESPEARE.  ELENA scrie poezii precum bunicul. Nu si-a etalat in presa prietenii si in cluburi a mers însoțită de LORI.

In 2019 ELENA BONCEA la cunoscut pe iubitul pe care il numește "LOVE OF MY LIFE". Lui ii dedica versuri de dragoste  și  a devenit chiar si  producătorul  iubitului.

ELENA BONCEA trăiește o frumoasa poveste de dragoste alături de cântărețul talentat de la malul marii JEAN GAVRILA.

JEAN GAVRILA canta   este  printre putinii care pot compune pentru tot bandul de la chitara bass, clape, si VOCE. mai nou iubitul ELENEI s-a întors pe bancile scolii.
elena boncea data nasterii studii

JEAN F. GAVRILA asa cum este in buletin a devenit student la ARHITECTURA.

JEAN si ELENA sunt un cuplu discret si se bucură de povestea lor. LOREDANA este gata sa le acorde sprijinul in proiectele lor comune.

LOREDANA si ANDREI BONCEA sunt mandri de fata lor  ELENA. O tanara care  muncește  si nu iese in evidenta prin extravagante.

Lumea spune ca ELENA a mostenit frumusetea mamei. după ultimele  transformări LOREDANA pare sora mai mare a ELENEI.

ELENA Boncea este copilul de VEDETE care și-a croit un drum al ei.

ELENA BONCEA este diferita de alti copii cu parinti celebri. Chiar știe ce vrea are înțelepciunea despre care mama LOREDA spunea ca si-ar fi dorit-o cand avea varsta fiicei de 22 de ani.

Are in fata un viitor promițător.  ELENA BONCEA își trăiește viata cu bucurie  fara a  fi dependenta de  INSTA, FACEBOOK.
MAI POTI CITI