Câștigători concurs LONCOLOR 2020 Suzuki Vitara. Înscrie codurile pe www.loncolor.ro și câștigă pe loc 100 lei

Conform regulamentului concursul “E VARA PREMIILOR LONCOLOR. E vara cu VITARA!” se desfășoară în perioada  1 iulie – 30 septembrie 2020 online pe www.loncolor.ro/ evaracuvitara sau prin SMS la numărul 1828 (număr cu tarif normal).

Lista tuturor câștigătorilor validați ai concursului LONCOLOR 2020 Suzuki Vitara (nume, prenume, premiul câștigat) va fi publicata pe site-ul concursului, site accesibil la adresa www.loncolor.ro in cel mult 20 zile lucratoare de la momentul validării lor.

Site-ul www.loncolor.ro/evaracuvitara (si totodată publicările de pe acesta, inclusiv lista câștigătorilor) va fi activ timp de 60 de zile de la data finalizării campaniei promoționale cu premii.

castigatori concurs loncolor.ro suzuki vitara 2020

Fie ca va trimite codul promoțional prin SMS, fie ca il va trimite prin accesarea web-site-ului
www.loncolor.ro/ evaracuvitara, Participantul trebuie sa păstreze ambalajul promoțional ce conține codul unic, in original, împreună cu bonul fiscal, pentru a putea fi validat in cazul in care va fi declarat potențial câștigător.

Participanții trebuie să păstreze nedeteriorate toate ambalajele produselor promoționale cu care s-au
înscris în Campanie împreună cu bonul / bonurile fiscale pana la publicarea listei finale a câștigătorilor validați.

Pentru ca o înscriere prin mesaj SMS sau prin website-ul www.loncolor.ro, sa fie considerata validă, aceasta trebuie sa îndeplinească cumulativ următoarele condiții:

♦ Să conțină un cod promoțional valid format din 6 caractere alfanumerice;

♦ Codul promoțional Loncolor valid sa fie primit de Organizator in perioada 01 iulie 2020 ora 00:00, ora României si 30 septembrie 2020 ora 23:59:59, ora României

Un Participant la concursul “E VARA PREMIILOR LONCOLOR. E vara cu VITARA!” 2020 are dreptul sa câștige maximum 5 premii instant și marele premiu, pe întreaga durata a promoției.

Cu un cod promoțional valid înscris în concursul LONCOLOR 2020 Suzuki Vitara, un Participant are posibilitatea de a câștiga un premiu instant și de a participa la tragerea la sorti pentru marele premiu.

Produsele participante la concursul www.loncolor.ro 2020 Suzuki Vitara sunt următoarele:
 • LONCOLOR Ultra, 
 • LONCOLOR Ultra Max. LONCOLOR Natura, 
 • LONCOLOR Trendy Colors, 
 • LONCOLOR Expert HEMPstyle, 
 • LONCOLOR Expert OIL FUSION, 
 • LONCOLOR Expert – produse pentru ingrijirea parului (sampon, masca, balsam, leave-on si ulei), 
 • LONCOLOR Expert Silver Reflex, 
 • LONCOLOR Expert Pink Reflex, 
 • LONCOLOR GoCrazy!, 
 • LONCOLOR Expert QUICK COLOR TOUCH, 
 • LONCOLOR Studio, 
 • LONCOLOR Emulsie oxidanta. 

Loncolor îți oferă în vara lui 2020 la concurs sute de noi premii surprinzătoare și atractive, pe măsura unei experiențe deosebite de colorare, bine-cunoscută părului tău:

♦ 500 perii electrice pentru îndreptarea părului Loncolor iRonArc by Michel Mercier;

♦ 500 premii instant în valoare de 100 lei fiecare;

♦ o mașină Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD Hybrid.

Premiile instant concursl Loncolo 2020 vor fi acordate in mod automat, prin momentele orare câstigătoare stabilite de catre Organizator.

Regulamentul concursului “E VARA PREMIILOR LONCOLOR. E vara cu VITARA!” 2020 va fi disponibil pe site-ul campaniei promotionale www.loncolor.ro, prin e-mail la loncolor@moreresults.ro