Câștigători Concurs Mastercard - Maestro 2020 pe www.mastercard.ro/participare. Câștigă o autorulotă Fiat.

Conform regulamentului, concursul cu premii 2020 ”Plătiți cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, înscrieți-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare și puteți câștiga premii” se desfășoară în perioada 27 Iulie 2020 - 30 Septembrie 2020.

Numele câștigătorilor concursului Mastercard și Maestro 2020 și premiile câștigate vor fi afișate pe www.mastercard.ro/promotii in termen de 20 de zile calendaristice de la validarea acestora.

Câștigătorii premiilor concursului Mastercard și Maestro 2020 constând în carduri prepaid Edenred si smart-watch Fitbit Versa 2, NFC acordate prin momente câștigătoare vor fi contactați pe numărul de telefon cu care s-au înscris în Campanie, in termen de 5 zile lucrătoare de când au primit sms-ul. 

Câștigătorul premiului cel mare va fi contactat in termen de 5 zile lucrătoare de la ziua tragerii la sorti. 
castigatori concurs mastercard maestro 2020 autorulota fiat

Câștigătorii premiilor concursului Mastercard și Maestro 2020 constând in linkuri de acces pentru a asculta in exclusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production nu vor fi contactați telefonic, aceștia primind automat link-ul prin SMS.

Cum participi la concursul cu premii 2020 Plătiți cu cardul Mastercard sau Maestro la orice punct de plata cu POS, înscrieți-va printr-un mesaj text sau online la www.mastercard.ro/participare și puteți câștiga premii”

Plătește cu cardul tau Mastercard sau Maestro si înscrie valoarea tranzacției efectuate completând formularul online de concurs de pe participare.mastercard.ro împreună cu datele tale de contact sau prin SMS la 3725 (număr cu tarif normal).

Un participant la promoția cu premii poate efectua oricâte tranzacții Mastercard si Maestro la orice locație cu POS de pe teritoriul României si poate trimite zilnic maxim 5 mesaje, respectiv 5 intrari corecte corespunzătoare, care conțin valori ale tranzacțiilor valabile, indiferent de metoda de înscriere aleasa (SMS si  / sau web)

Ce premii câștigi la concursul promoție Mastercard si Maestro 2020

♦ 1 x autorulota Fiat RVSTARS 69 Plus 2020, 

♦ 90 x card prepaid Edenred de 1.000 lei, 

♦ 9 x smartwatch Fitbit Versa 2 NFC Black, 

♦ 10.000 x link de acces pentru a asculta in exclusivitate una dintre cele 5 melodii produse de Hahaha Production

Un Participant poate câștiga în cadrul promoției Mastercard si Maestro 2020 maxim 4 premii.