Câștigători Concurs ORBIT 2020 Ford Puma Hybrid. Câștigă 150 lei pe www.sosestirevigorat.ro

Potrivit regulamentului, concursul ORBIT, Airwaves si 5Gum 2020 ”Car Occasion” la care puteți câștiga o mașină  Ford Puma Hybrid sau bonuri de combustibil de 150 lei se desfășoară online pe www.sosestirevigorat.ro sau prin SMS la 3723 până în data de 30 August 2020.

Marele premiu al concursului ORBIT Airwaves si 5Gum 2020, constând intr-un autoturism Noul Ford Puma se va acorda prin tragere la sorti electronica, efectuata în data de 03 septembrie 2020.

Premiile constând in bonuri de combustibil OMV în valoare de 150 lei vor fi livrate către câștigătorii concursului ORBIT 2020 prin curier, in baza datelor primite de la aceștia, in termen de 30 zile lucrătoare din momentul validării.

Bonurile de combustibil pot fi utilizate pentru achiziția de carburant de la orice stație OMV Petrom de pe teritoriul României si nu au un termen de expirare.

castigatori concurs orbit ford puma 2020

Mecanismul de participare la concursul ORBIT 2020 Ford Puma Hybrid este următorul:

a). participanții trebuie sa achiziționeze in perioada 06 iulie – 30 August 2020, oricare flacon (borcan) sau oricare 5 pachete din produsele participante in campanie, pe același document fiscal, si sa se înscrie in perioada campaniei:

b) Înscrierea în campania Orbit se realizează prin:
(i) Trimiterea unui mesaj SMS la numărul 3723 - mesajul SMS este taxat la tariful normal al rețelei de telefonie mobila folosita (Orange, Vodafone, Telekom sau Digi Mobil) care sa conțină numărul documentului fiscal, data documentului fiscal si magazinul din care a achiziționat (Exemplu: 12345/06.07.2020 Carrefour) 

Sau

(ii) Prin înscrierea datei, numărului documentului fiscal si magazinul pe website-ul campaniei promoționale: www.sosestirevigorat.ro

ATENȚIE! Un participant la concursul Orbit Ford Puma 202o are dreptul la o singura înscriere pentru unul din premiile prin tragere la sorti, prin SMS sau prin intermediul formularului de participare online, pentru același document fiscal. Pentru un document fiscal, un Participant acumulează 2 șanse de câștig.

Produsele participante la concursul Orbit Ford Puma constau în oricare 5 pachete de ORBIT, AIRWAVES SAU 5GUM.