Câștigători Concurs ORIFLAME 25 de ani 2020. Căștigă Scuter electric VÄSSLA pe ro.oriflame.com

Conform regulamentului, concursul tombolă aniversară ORIFLAME 25 de ani 2020 se desfășoară online pe site-ul campaniei ro.oriflame.com până în data de 7 Septembrie 2020.

Lista câștigătorilor concursului ORIFLAME 25 de ani 2020 validați conținând atât numele și prenumele câștigătorilor, cât și premiile câștigate va fi publicată in terme de maxim 10 zile lucrătoare de la data validării câștigătorilor online pe site-ul oriflame.ro

Pentru validarea premiilor castigatorii vor fi rugați să trimită un e-mal având ca subiect ”Validarea câștigător loterie” la adresa dana.ivan@oriflame.com care să conțină o copie a actului de identitate, adresă completă și numărul de telefon.

Premiile constând în tablete și aparate foto vor fi trimise prin curier în termen de maxim 20 zile lucrătoare de la validare la adresa furnizată de câștigător.

castigatori concurs tombola aniversara oriflame 25 de ani 2020

Premiile constând în excursii în România și străinătate vor fi decise de către câștigători pentru beneficia de ele în perioada Septembrie 2020 - Martie 2021.

Premiul constând în scooter vassla se va ridica de către câștigător de la Sediul Oriflame din Str. George Enescu București în termen de 30 de zile de la anunțarea câștigătorilor.

Cum participi la concursul 2020 tombolă aniversară ORIFLAME 25 de ani

Comandă în valoare de minimum 200 de lei în fiecare dintre campaniile C10-C12. valoare de 200 de lei din fiecare campanie poate fi realizată din comenzi cumulate.

Adaugă codul 25 în comanda din C12 în care îndeplinești și ultima și primești garantat unul din produsele Oriflame. Codul de voucher 25 se adaugă în pasul 1 al comenzii.

Premiile concursului 2020 tombolă aniversară ORIFLAME 25 de ani

♦ 2 x city break pentru 2 persoane la Paris/ Barcelona sau Roma

♦ 1 x Scuter electric VÄSSLA

♦ 3 x city break in Romania

♦ 10 x Tableta Samsung

♦ 25 x Aparat foto Fujifilm Instax Mini 9

♦ instant: produs Oriflame