Câștigători Concurs SKOL 2020 RENAULT CLIO. Înscrie bonul fiscal pe bereproaspata.ro și poți câștiga

Potrivit regulamentului concursul Cu un SKOL racoritor, poti deveni castigator! la care poți câștiga una din cele 2 mașini Renault Clio 4 Life Evo se desfășoară în perioada 08 iulie 2020 – 04 noiembrie 2020.

Anuntarea câștigătorilor concursului SKOL 2020 Renault Clio si a premiilor câștigate se va realiza prin publicare pe www.bereproaspata.ro, intr-o secțiune special dedicata acestei Campanii, în termen de aproximativ 15 zile lucrătoare de la data validării acestora.

Premiile zilnice si săptămânale constând în 17 frigidere cu două uși LDK LF 220 RED, 207l, A+, H 14 cm împreună cu 3 baxuri de bere Skol sau unul dintre cele 120 de grătare vor fi expediate câștigătorilor la adresele indicate de către aceștia ulterior încheierii procesului de validare dar nu mai târziu de 30 de zile lucrătoare de la data publicării câștigătorilor pe www.bereproaspata.ro
castigatori concurs skol renault clio 2020 magazine participante

Lista magazinelor participante la campania SKOL 2020 RENAULT CLIO o găsiți publicată în regulamentul promoției cu premii.

Produse participante la concursul SKOL Renault Clio sunt

- Skol Original 0.5L doza;
- Skol Original 1L PET;
- Skol Original 2.5L PET;
- Skol Nepasteurizat 0.5L doza;
- Skol Nepasteurizat 0.5L sticla;
- Skol Nepasteurizat 1L PET

Cum poți să participi la concursul SKOL 2020 și să câștigi una din mașinile Renault Clio

Participantul trebuie sa achizitioneze cel putin un Produs Participant, din oricare dintre retelele de magazine Carrefour Hypermarket, Carrefour Market, Cora, Kaufland, Mega Image si Shop&Go, benzinariile din reteaua MOL, Profi (inclusiv Profi City si Profi Loco), Real, Selgros, Supeco pe parcursul perioadei de desfasurare a concursului.
Participantii se pot inscrie in Campanie online - prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.bereproaspata.ro

Participantul va folosi pentru inscriere un numar de telefon mobil valid si activ alcatuit din 10 caractere numerice, personal, apartinand oricareia dintre urmatoarele retele de telefonie mobila: Orange, Vodafone, Telekom sau Digi.

ATENȚIE! Un bon fiscal poate fi inscris o singura data in Campania Skol Renault Clio. In Campanie pot fi inscrise doar bonurile emise pe Durata Campaniei

Prin urmare, prin inscrierile valabile la concursul Cu un SKOL racoritor, poti deveni castigator!, orice Participant dobandeste vocatia de a câștiga:

♦ 1 singur premiu constand in autoturism Renault Clio;

♦ 1 singur premiu constand in Frigider cu doua usi LDK LF 220 RED, 207 l, A+, H 143 cm, Rosu + 3 bax-uri doze Skol Original;

♦ 1 singur premiu constand in gratar.