Câștigători concurs Untdelemn de la Bunica 2020. Câștigă premii zilnice pe untdelemndelabunica.ro PROVOCARILE BUNICII

Potrivit regulamentului concursul Untdelemn de la Bunica Gătește în ritm de vară cu premii zilnice și săptămânale, se desfășoară online pe site-ul untdelemndelabunica.ro pânâ în data de 30 august 2020.

Numele câștigătorilor concursului Untdelemn de la Bunica aflați prin tragere la sorți precum și premiile câștigate vor fi publicate pe site-ul untdelemndelabunica.ro /provocarile-bunicii în maxim 10 zile de la validarea finală a acestora.

Lista câștigătorilor concursului Provocările Bunicii Gătește în ritm de vară si a premiilor câștigate va fi afișată online pe măsură ce premiile sunt revendicate și prevalidate.

De aceea participanții la tombola Untdelemn de la Bunica trebuie să păstreze bonurile fiscale inscrie în promoție până la publicarea listei finale a câștigătorilor.
castigatori concurs untdelemn de la bunica 2020 Blender heinner

Cum participi la concursul Untdelemn de la Bunica 2020

Cumpără oricare dintre variantele de ulei Untdelemn de Bunica Omega 3, Untdelemn de Bunica Îmbogățit cu Vitamina D sau Untdelemn de Bunica pentru prăjit și păstrează bonul fiscal.

Completează formularul online de pe pagina untdelemndelabunica.ro/ provocarile-bunicii/ gateste-in-ritm-de-vara

Introdu codul și data de pe bonul foscal. Păstrează bonul pentru validare.

Poți câștiga zilnic unul din cele 168 de premii constând în 3 seturi cu Ulei Untdelemn de la Bunica sau unul din premiile săptămânale constând într-un Blender Heinner Master Collection.

Numai în cămara Bunicii găsești produse făcute cu sinceritate. Special concepute pentru nevoile tale: cu vitamina D, pentru prăjit și cu OMEGA 3.