Câștigă cu CONTUL meu My CEZ o mașină Toyota Corolla. Login în My CEZ și poți câștiga o bicicletă electrică E-TWOW

Ai cont de My CEZ? Dacă nu, grăbește-te să îți face un cont online My CEZ sau descarcă aplicația My CEZ și intră în concurs pentru a te putea numără printre câștigătorii unei biciclete electrice E-TWOW sau chiar a marelui premiu constând într-o mașină Toyota Corolla Sedan Hibrid.

Perioada concursului cu premii My CEZ Toyota Corolla ”Călătoria spre un viitor mai bun începe cu My CEZ” este 1 iulie – 31 august 2020.

Premiile se vor înmâna personal clienților câștigători ai concursului My CEZ în termen de maxim 60 de zile de la data afișării listei câștigătorilor.

Pentru înscrierea validă în vederea participării la concursul My CEZ, participanții trebuie sa își activeze in Perioada Campaniei contul de client My CEZ utilizând Site-ul Campaniei sau aplicația mobila My CEZ disponibilă gratuit în magazinele Google Play si App Store.

castigatori concurs contul meu my cez toyota corolla sedan

Premiile constând in 1 autoturism Toyota Corolla Sedan Hybrid model din 2020 si 1 bicicleta electrica E-TWOW Fat Bike se vor acorda prin tragere la sorti.

Câștigătorii premiilor oferite in cadrul concursului cu premii ”Călătoria spre un viitor mai bun începe cu My CEZ” nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau înlocuirea acestora cu alte bunuri si nici nu pot schimba caracteristicile premiilor câștigate.

In cadrul prezentului concurs My CEZ, un Participant poate câștiga un singur premiu. In cazul in care va fi extras un Participant care a mai fost desemnat câștigător si pentru un alt premiu, se va alege câștigătorul din rezervele extrase.

Participanții care au fost desemnați câștigători ori ai mașinii Toyota Corolla ori a bicicletei electrice E-TWOW vor fi contactați prin apel telefonic la numărul de telefon mobil utilizat pentru înscrierea in Campania My CEZ, în intervalul orar 09:00 – 17:00, de 3 ori în maximum 5 zile lucrătoare de la data desemnării câștigătorilor.

ATENȚIE! Conform regulamentului,  participanții la concursul My CEZ 2020 pot depune contestații cu privire la organizarea si desfășurarea concursului cu premii, prin email la adresa marketing@cez.ro sau prin posta la CEZ Vânzare S.A.  cu sediul in Craiova, str. Calea Severinului, nr. 97, județul Dolj, pana la data de 10 septembrie 2020