Treceți la conținutul principal

DANIELA ACIU biografie, iubit, vârsta, zodie, înălțimea modelului cu cele mai lungi picioare

Citește biografia Daniela Aciu (zodia Săgetător) și află care este înălțimea ei reală și data nașterii. Câți ani are Daniela Aciu (data nașterii 5 decembrie 1990). Cele mai frumoase poze ale Danielei Aciu (Miss Universe 2009) le găsiți pe pagina ei de Instagram @daniela_aciu

Potrivit biografiei, Daniela Aciu are 1,84 metri înălțime, picioare lungi de 1,24 metri si dimensiunile ideale: 90-63-90 cm.

Dimensiunile Daniele Aciu reprezintă un atu în lumea modeling-ului iar contractele mari vin pe banda rulantă.

Daniela Aciu a fost iubita lui Sorin  Brotnei, pe care l-a părăsit în 2014 după ce l-a prins înșelând-o cu o altă femeie.
Daniela Aciu wiki biografie inaltime data nasterii

Cu toate acestea, Sorin Brotnei a mărturisit mereu ca țin legătura si regreta ca nu au ajuns în fata altarului, Daniela Aciu fiind femeia vieții lui.

Daniela Aciu a avut numeroase prezentări la New York unde, unde împreună cu marile modele ca Gigi Hadid, Kendall Jenner sau Taylor Hill, a urcat pe podium pentru nume importante din lumea modei.

Daniela Aciu a uimit însă pe toată lumea in momentul în care a îmbrăcat rochiile lui Zuhair Murad.

De asemenea, a urcat pe podium pentru Roberto Cavalli, Ermano Scervino si Elisabeta Franchi.

Daniela Aciu iubește sportul. A facut 3 ani de atletism si 4 ani de handbal, iși dorea să devină o handbalista in viitor, dar a plecat Tadici de la echipa din Zalau si nu prea mai avea sanse. In prezent face sala si tae-bo.

Daniela Aciu este reprezentată de agenții ca Muse Management în New York, MP Paris, MP Management în Milano,Wilhelmina în Londra, View Management în Barcelona și Hollywood Model Management LA.
MAI POTI CITI