DealWise ING păreri forumuri. Magazin online cu oferte pe www.dealwise.app

Părerile pe forumuri despre DealWise ING, o inovație a ING BANK NV, au început să exprime din ce în ce mai multă încredere și anticipare odată cu intrarea în comerțul online de fashion cu o platformă de tip marketplace care poate deveni o rivala de temut pentru FashionDay.

ING avea deja un bazar de oferte pentru clienți, însă aceștia puteau prin intermediul serviciului doar să acceseze o serie de reduceri şi oferte.

Acum, odată cu platforma DealWise primul asemenea business ING BANK NV în Romania, banii și datele tale beneficiază de siguranța unei bănci.

Este oficial deci, ING BANK, a 4-a cea mai importantă bancă din România după active, a lansat platforma online de shopping DealWise, făcându-şi astfel intrarea în comerțul de modă.

dealwise ing pareri forum cumparaturi online

In acest momet, printre produsele vândute pe platforma de tip marketplace DealWise se numără atât echipamente sportive şi haine, cât şi articole de îngrijire sau jucării.

Unele oferte sunt disponibile direct în aplicaţia DealWise pe când în cazul altora eşti trimis direct pe site-ul retailerilor precum Zara sau Mango.

Dupa cum spuneam, banca avea deja un bazar de oferte pentru clienţi cu o serie de reduceri şi ofertede la peste 100 de parteneri precum Flanco, elefant.ro, Happy Tour, Otter sau Hervis.

Acum, prin platforma DealWise ING ai în continuare acces la o serie de promoţii şi dealuri, dar poţi totodată cumpăra.

Potrivit site-ului www.DealWise.app platforma de vînzări online a ING are în spate forţa şi stabilitatea unei bănci, dar flexibilitatea şi viteza unui start-up. 

DealWise este o aplicație care vă permite pur și simplu să cheltuiți mai puțin în loc să cheltuiți mai mult.

Aplicația DealWise ING este disponibilă atât pentru telefoanele cu Android cât si pentru cele cu iOS

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ing.dealwise
https://apps.apple.com/ro/app/dealwise/id1493930767